lauantai 29. elokuuta 2015

Musiikki kirkkoon


Olen jotenkin puutunut juhlapaikan etsintään, kun mikään ei tunnu tärppäävän. Päätinkin unohtaa sen hetkeksi ja keskittyä niiden asioiden suunnitteluun, joista olemme jo melko selvillä vesillä. Eli vihkiseremoniamme musiikin :)

Haluaisin jotenkin saada mukaan seremoniaan James Hornerin For the love of a princess- kappaleen, joka on siis Braveheart- elokuvasta.. Tämä kappale aiheuttaa meille molemmille kylmiä väreitä. Kihlattuni veli soittaa työkseen poikkihuilua, ja hän on lupautunut soittamaan häissä mitä ikinä toivomme. Hänen ystävänsä taasen on ammattilaisharpisti, ja hän taasen on lupautunut tulemaan häihimme irlannista saakka ilmaiseksi soittamaan häissämme. Aika huikea tarjous! Todennäköisesti kuitenkin korvaisimme ainakin hänen lentonsa ja majoituksensa, jos siihen päädymme.En löytänyt videota ko kappaleesta jossa olisi sekä huilu, että harppu, mutta tässä hyvin samankaltainen sävelmä....
Tässä varsinainen sävelmä upeasti pelkällä harpulla soitettunaMeille ei tule hääjuhlaan todennäköisesti perinteistä bändiä vaan irlantilaista musiikkia ja säkkipillinsoittaja ja sen jälkeen dj. Haaveilen siitä, että saisimme säkkipillinsoittajan jo kirkkoon poistumismarssia soittamaan.


Todennäköisesti tämä jää kuitenkin haaveeksi, mutta olen varma, että keksimme kihlttuni veljen kanssa jonkun sopivan kappaleen myös kirkosta poistumiseen. Ehkä pysymme elokuvateemassa, ja nappaamme jotain toisesta yhteisestä lempielokuvasta, eli Lord of the Ringistä.. Ideoita ideoita! Tai sitten menemme aivan perinteisellä linjalla.
Tämä musiikkipuoli onkin häissämme se, mistä olen eniten innoissani. Olemme myös tehneet periaatepäätöksen, että mikäli valitsemiamme kappaleita ei saa soittaa kirkossa, valitsemme siviilivihkimisen ilman kirkollista siunausta. Musiikista ei siis tingitä ;)


3 kommenttia:

 1. Hei! Blogissani on sinulle Liebster award -palkinto, käypä kurkkaamassa http://isaidyesblogi.blogspot.fi/2015/09/liebster-award.html :)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Olitkin jo ehtinyt saada palkinnon, mutta myös minun mielestäni blogisi ansaitsee Liebster Award -palkinnon. :) Kurkkaa säännöt ja kysymykset postauksestani: http://haahullu.blogspot.fi/2015/09/paaaaljon-uutta-luettavaa-kiitos.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, ihanaa tytöt, kiitoksia! Täytyypä ottaa hetki ja nimetä omat palkinnon saajaat ja vastailla kysymyksiin :)

   Poista