maanantai 28. syyskuuta 2015

DIY - kattokruunu ja jatkoa puuprojektista

Heips!Kirjoittelin noista diy- puista viime postauksessa, ja se projekti ei ole vielä edennyt erityisen pitkälle. Laitoin ne kerätyt oksat varastoon kuivamaan ja olen katsastellut sopivia ruukkuja netistä ja marketeista. Vielä ei ole tullut oikeita vastaan. Lisäksi täytyisi tietenkin metsästää se täydellinen maali. Testailin kyllä yhteen oksaan huvikseni hopeista auton vannemaalia :D Ihan hauskaltahan se näytti, mutta kyllä tuo hopea tuo aivan liian talvisen fiiliksen! Kultamaalia metsästämään siis. Oksilla liitelevät myös ensimmäiset testailemani origami -linnut, joista kirjoittelen sitten toiste enemmän.

Mutta nyt kun olen kunnolla päässyt suunnittelemaan häiden koristeluita, niin olen tietenkin haalinut itselleni jo uuden häihin liittyvän diy- projektin! Olen ihaillut pinterestistä upeita kuvia latohäistä, joihin tunnelmaa ovat luoneet luonnon materiaaleista ja valoketjuista värkätyt kattokruunut. Usein pohjana on käytetty hula- vannetta!Tämä on aivan mieletön...


Kuva: indulgy.com
En ole mikään velho käsitöiden kanssa, joten en usko että kuvan kaltaista kokonaisuutta saisin kyhättyä. Tavoittelen siis aika perusversiota, josta roikkuisi pelkät valot. Pinterestin kuvahaku paljastaa, että hulavanne on usein päällystetty pitsillä, mutta itse ajattelin kokeilla juuttikangasta. 

Saa nähdä mitä tästä tulee vai tuleeko mitään, mutta tänään kihlattuni pyöräili Nekalan Löytöliiterista kotiin hula-vanne kaulassaan! On se vain aika ihana mies. Ehdottomasti jokaisen hulavanne- kattokruunun askartelun arvoinen.

2 kommenttia:

  1. Tuosta valokattokruunusta tulee varmasti upea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sain jo yhden prototyypin tehtyä ja aika hienolta se kyllä näyttää!! :))

      Poista