keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Lavender love

Olen miettinyt paljon häidemme väriteemaa, ja yhdeksi varmaksi hääväriksi olemme päättäneet tumman laventelin / utuisen luumun. Mikäpäs olisi parempi tapa tuoda tätä väriä hääjuhlaan, kuin aidon laventelin käyttö hääkoristeluissa. 

Laventelin tuoksu ei ole kaikkien mieleen, mutta meille molemmille se tuo mieleen ihania lapsuusmuistoja, ja vie hymyn korviin.Laventelia voisi käyttää esimerkiksi kaasojen kimpuissa harsokukan kanssa, sulhasten vieheissä, pöytäkoristeluissa ja miksei hääkutsuissakin. 

Yksi hyvä idea olisi myös heittää kuivattua laventelia kirkosta poistuttaessa riisin sijaan!
Miten ihanalta näyttäisi jos kaasojen mekot olisivat myös samaa sävymaailmaa...


Laventelin ja utuisen luumun lisäksi hääväreiksi sopisivat ehkä minttu ja kulta, tai kenties kaunis tumma salvia ja beige.En itse ole koskaan erityisemmin pitänyt mintun väristä, koska olen kokenut sen liiankin tyttömäiseksi ja herkäksi.. mutta täytyy myöntää, että se näyttää upealta laventelin sävyjen rinnalla! Olisi hienoa jos voisimme kasvattaa omat laventelit. Mutta koska meillä ei ole omaa pihaa, saattaa olla, että emme lähde tähän touhuun noin neliömetrin mittaisella miniparvekkeellamme. 

Mitä mieltä olette tästä värimaailmasta?:)

2 kommenttia:

  1. Laventeli on kyllä kaunis ja herkkä väri :)

    VastaaPoista
  2. Eikö ookki! Ja siittä on niin paljon eri sävyjä ja tummuuksia, ja ei oo niin nöpönuukaa jos kaikki ei oo just samaa sävyä :)

    VastaaPoista