perjantai 18. syyskuuta 2015

Väliaika - Rantoja ja mohitoja

Pahoittelut hiljaiselosta. Päätimme laittaa hääsuunnittelut hetksi tauolle, koska a. alkoi ärsyttää kun mikään ei edennyt, ja b. lähdimme syyslomalle Kreikkaan! Tämä postaus ei siis ole hääsuunnitteluista, vaan unelmien lomamatkasta. Ehkäpä joku voi ottaa tästä häämatkavinkkiä! ;) 

Olimme viikon ihanalla Thassoksen saarella, joka on siis pohjoisin kaikista Kreikan saarista. Vihreä ja vuoristoinen paratiisisaari on vielä Suomalaisille suht tuntematon paikka. Meille reissusta jäi aivan mahtavat muistot ja myös aika kaunis rusketus ;) Aurinko porotti kirkkaalta taivaalta koko 7 päivän ajan. Saarella on yhteensä 33 rantaa, joista vierailimme noin 15. Kyseessä oli siis aivan rehellinen lököilyloma.Hotellin omalta rannalta

Olimme varanneet reissun Tjäreborgin kautta jo helmikuussa, joten tätä oli kyllä odotettu! Yövyimme Potoksen kylässä saaren etelärannikolla. Hotellinamme oli Alexandra Beach, joka oli todella positiivinen yllätys! 4 tähden hotellista löytyi oma ranta, 2 uima-allasta, allasbaari, rantabaari, 2 ravintolaa.. yms. ja kaikenlisäksi se sijaitsi ihan Potoksen kylän keskustan tuntumassa. Hotellia voin kyllä suositella lämpimästi kaikille Thassokseen matkaaville! 

Me, etenkin minä, tylsistyn helposti auringossa löhöilyyn. Suosittelen Thassoksen saarta viikon lomailijoille, kahden viikon lomalla saattaisi käydä aika pitkäksi. Me vuokrasimme 3 päiväksi auton jolla kiersimme saaren lähestulkoon pariin otteeseen.

Saarta kiertää n. 100km pituinen tie, joka on todella mutkikas, ja paikoin pelottavan vuoristoinen. Tiet ovat kuitenkin hyvässä kunnossa, ja paikalliset tuntuivat ajavan vastoin odotuksiani, todella järkevästi ja liikennesääntöjen mukaisesti. Mikäli mielii tutustua saaren vuoristoiseen osioon, suosittelen vuokraamaan jeepin, sillä tavallisilla vuokra-autoilla hiekkateillä ei saa, eikä oikeastaan edes pysty vuoristoissa ajelemaan.
Auringonlasku hotellilla
Hotellin oma ranta

Potoksen kylässä on lukuisia ihania rantabaareja

Maisemia roadtripiltä
Kaikenkaikkiaan ihanan reissun jälkeen tunnen olevani jälleen valmis paneutumaan hääsuunnitteluun.. Tällä hetkellä suunnitteilla on tutustumisreissu Pirkanmaalla sijaitseviin työväen- ja nuorisoseurantaloihin, ja käynti Porissa katsomassa erästä kiinnostavaa juhlatilaa. Lisäksi täytyisi alkaa jo varailla lentolippuja ensi pääsiäiselle, jolloin lähdemme Lontooseen metsästämään HÄÄPUKUA!Lisää postauksia siis tulossa pian... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti