maanantai 28. syyskuuta 2015

Vertaistukea facebookista

Huomenta!
 
En olekaan maininnut, että kuulun Facebookissa Häät 2017! - ryhmään. Ryhmässä on tällä hetkellä 396 kanssamorsianta, joiden kanssa voi jutustella kaikesta häihin liittyvästä maan ja taivaan välillä. On ihana huomata miten mukava yhteisömäinen fiilis muodostuu toinen toisille tuntemattomien naisten kesken, koska meitä yhdistää se, että olemme kaikki tulevia vuoden 2017 morsioita.

Välillä ryhmästä saa ihania vinkkejä ja inspiraatiobuusteja häiden järjestelyyn. Toisinaan taas iskee inhottava ahdistus, kun alkaa vertailla mitä muut ovat jo saaneet aikaiseksi, ja missä vaiheessa omat suunnitelmat ovat. Olen nyt kuitenkin yrittänyt vakuuttaa itselleni, että kaikki järjestävät asioita omaan tahtiin. Eli kyllä ne häät aikaiseksi saadaan, vaikka minun to-do-listallani on vähemmän rukseja kuin jollakulla toisella. Mikä ryhmässä on parasta, on se, että siellä saa aivan vapaasti hehkuttaa, kysellä, pohtia, innostua, panikoida ja kaikkea mitä kuulukaan häitä järjestelevän tulevan morsiamen mielialaskaalaan!

Minulle moinen "vertaistuki" tulee tarpeeseen, sillä en halua kyllästyttää perhettäni ja ystäviäni loputtomilla hääjutuilla ... Olen huomannut, että vaikka yrittäisin jättää hääjutut joiksikin päiviksi taka-alalle, jotta en suotta stressaisi niistä liikoja, kyllä ne kuitenkin salakavalasti hiipivät ajatuksiin. Kirpparilla en katselekaan enää vaatteita, vaan koristeita, ja supermarketissa ruokahyllyn sijaan suuntaan sisustusosaston alelaarille.
 
Tätäkö tämä tulee olemaan vuoden ja 10 kuukautta?! Apua. Voi olla että tulee olemaan aika outo fiilis sitten kun häät ovat ohitse.. :)

1 kommentti:

  1. Fb-ryhmät ovat kyllä hyviä :) Paljon ideoita ja inspiraatiota ja kanssmorsiamia mukana häähössötyksessä! Miinuksena toki tuo välillä iskevä ahdistus, kun joku jolla häät ovat paljon myöhemmin onkin jo monta askelta edellä hääjärjestelyissä... :D Mutta kaikki ajallaan! :)

    VastaaPoista