keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Kaasogallup!Minäkin innostuin teettämään kaasoillani pienen kaasogallupin! Oon niin innoissani lukenut kaasogalluppien vastauksia muissa blogeissa. Niistä saa sellaisen kivan ´insightsin`siihen millainen morsian ja hääpari on heidän rakkaimpien silmin. Tälläisen voisi vielä teettää vaikka äidillä, tai miksei anopilla. Käsi ylös, kenen mielestä anoppigalluppi olisi hyvä idea! ;)Galluppiin on käytetty Tänään Huomenna Ikuisesti - blogin galluppia vähän mukailtuna.

Ihana oli lukea rakkaiden kaasojen vastauksia. Vähän meinasin jopa herkistyä... Mutta niinpä taisikin yksi kaaso mainita, että olenkin aika herkkä tapaus ;) Omia häitään viime kesänä juhli kaasoista S, joten häneltä tulikin runsaasti vinkkiä häästressin välttämiseen. Fiksuja sanoja, suosittelen myös muita morsioita lukaisemaan! 
Kuinka monessa häissä olet ollut osallisena? Oletko ennen saanut toimittaa kaason kunniatehtävää?


S: Jaa-a, aika paha kysymys. Lapsena aika monissa. Nyt viime vuosina neljissä, ja sitten omat viime vuonna juhlitut häät toki päälle. Tämä on eka kerta kaasona. 


K: Olen ollut osallisena muistaakseni 7 häissä. Kaasona kerran aiemmin.


L: Häät, joissa oon ollut, on laskettavissa kahden käden sormilla, joten mikään konkari niiden suhteen en oo. Kaasona oon toiminut kerran aiemmin, siskoni häissä, joka sattuu myös olemaan yksi kaasoista näissä tulevissa häissä!Kuvaile morsianta muutamalla sanalla?


S: Nauravainen, rempseä, kiltti.


K: Iloinen, herkkä, ihanan höpsö, kaunis.


L: Puhelias, rehellinen ja sopivasti hupsu. Tuntee itsensä, ja tietää mitä haluaa. Kuvaile sulhasta muutamalla sanalla?


S: Sori, mutta ekana tulee mieleen karvainen. :D Lisäksi hän on erittäin kiltti ja erittäin ystävällinen 


K: Kohtelias, komea, mamu :D


L: Helposti lähestyttävä, innokas ja jääräpäinen. Millainen hääpari on?  


S:No jos vetää nuo aiemmat ylimmät yhteen, niin kiltti ja ystävällinen. Vaikkakin taitavat olla aika erilaisia, mutta silti niin yhteensopivia.

K: Rakastuneita ja onnellisia :) Nauttivat toistensa seurasta, mutta tykkäävät myös pitää hauskaa ystävien kanssa. 

L: Ne on intohimoinen pari, joka heittäytyy ihailtavasti tilanteisiin, oli kyse sitten arjesta tai vaikka lomamatkasta. Vaikka ne on hyvin samankaltaisia, ne myös täydentää toisiana tarvittaessa.


Miten olet tutustunut morsiameen?


S: Opiskeltiin yhtä aikaa AMK:ssa. Silloin yksi uusista kavereista toi yhteen illanviettoon hiljaisen punahiuksisen tytön, joka osoittautui myöhemmin vähän vähemmän hiljaiseksi ja oikein mukavaksi ystäväksi. 


K: Koulussa ollaan juteltu ensimmäisen kerran.


L: Tutustuin morsiameen mun siskon kautta, joka opiskeli hänen kanssaan. Sittemmin ollaan hengattu samassa kaveriporukassa nyt jo yli viiden vuoden ajan.Mikä on parasta kaasona olemisessa?


S: Häähumussa oleminen ja juhlien suunnittelu. Häät on mun suosikkijuhlia! 


K: Kunniatehtävä :) Olla tukena ja turvana tärkeän ihmisen tärkeänä päivänä.


L: Parasta on päästä kaiken häähömpötyksen keskelle, ja olla mukana suunnittelussa ja toteutuksessa. Mikä on vaikeinta kaasona olemisessa?


S: Luulisin, että vaikeinta voi olla se, että osaa olla tukena morsiamelle juuri niin kuin hän sitä tarvitsee. Etten vaan neuvo liikaa, tai liian vähän, tai esitä liikaa omia mielipiteitä väärissä kohdissa jne. 


K: Kiireinen arki. Voi olla joskus vaikea osallistua niin paljon kun haluaisi. 


L: Odottaminen! Etenkin nyt kun häihin on viälä melkein kaks vuotta, ja oikeastaan mitää ei voi viälä tehä valmiiks vaan kaikki on puheen tasolla. En malttais ennnää!!Miten luulet tulevasi toimeen muiden kaasojen kanssa?

S: Nooh... Hyvin. L:n (siskon) kanssa riidellään varmasti, ja K:nkin kanssa voi tulla jotain sanomista :D Mutta enpä silti olisi voinut toivoa parempia kaasokolleegoita. 


K: Erittäin hyvin! :)


L: Uskon, että tullaan hyvin toimeen, vaikka oonki itte aika härkäpäinen. Nyt kuitenkin ajetaan yhdessä ystävän etua, niin eiköhän yhteinen tavoite saa priimaa aikaan. Mitä vinkkejä voisit antaa morsiamelle hääjärjestelyissä ja hääpäivänä? (mm. stressin välttämiseksi)


S: Hääjärjestelyistä tulee akana mieleen se, että jossakin kohtaa ihan kaiken kanssa on vain lopetettava jahkaaminen ja tehtävä päätös. Tiedän. Vaihtoehtoja on lukuisia (ja joskus liian vähiä), mutta vaikkapa esimerkkinä täydellistä punaisen sävyä voi jahkailla ikuisuuden. Joskus on vaan luotettava ja tehtävä valinta, ja siirtyä seuraavaan. Vaikka se olisi kuinka vaikeaa.


Ei kannata missään nimessä pitää itsellään hääpäivän ohjelmaa, vaan delegoida se muille. Hääpäivä menee muutenkin ohi sujahtamalla, eikä kaikkien kanssa ehdi kuitenkaan seurustella riittävästi (siihenkin kannattaa varautua). Niin se, että yrittäisi itse vielä viedä päivän ohjelmaa eteenpäin ei todella helpottaisi päivästä nauttimista.


Myös siihen kannattaa varautua, että ihan kaikki ei varmasti mene suunnitelmien mukaan, mutta usko, se ei haittaa, häät ovat varmasti silti täydelliset. All in all, kannattaa siis vain varsinkin itse hääpäivänä keskittyä vain nauttimiseen, ja siihen, että nait unelmiesi miehen, joka tulee olemaan rinnallasi ikuisesti! Sehän on ainut asia, joka tässä on tärkeää. (Ja hah, romanttikko, minäkö? En suinkaan alkanut kyynelehtimään viimeistä lausetta kirjoittaessani...)


K: NAUTI!


L: Vanha klisee, hyvin suunniteltu on puoliks tehty, pätee. Myös suoraan puhuminen, omien ajatusten, toiveiden ja haaveiden kertominen kaasoille ajaa asioita eteenpäin. Hääpäivänä tulee vaan luottaa siihen, että kaasot ja bestmanit hoitaa homman kottiin niin että hääpari saa itte ainoastaan nauttia. :)Iso KIITOS kaasoille! 


4 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä kiva :) Pitääkin miettiä jos omilla kaasoilla teetättäisi myös jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin oli tosi hauska! Teetä ihmeessä, kiva lueskella noita vastauksia muidenkin blogeista :)

   Poista
 2. Ihana idea !! Toivottavasti ei haittaa että lainaan tän omaankin blogiin jossain vaihees ;)

  T.Tarski, tänään jo fb:ssä jutusteltiinki
  www.tarskirakastaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin! Lainaa vaan, alkuperäinen oli tuolta tosiaan Tänään Huomenna Ikuisesti- blogista :) Kiitos blogiosoitteesta!!

   Poista