sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Kaasot, sulhasmiehet ja bestman

Vietin tänään mitä ihanimman päivän kaasoni kanssa, ja sain inspiraation kirjoitella kaasoistani ja muusta hääseurueestamme.

Minulla tulee olemaan kolme kaasoa, joita kaikkia olen tehtävään jo kysynyt. Olen kuullut mitä söpöimmistä tavoista kysyä ystävää kaasoksi: pienillä lahjoilla, runoilla, kaasojen selviytymispaketilla, korteilla yms. Minun tapani kysyä olivat siis melko tylsiä, sillä minäpä otin vain ja kysäisin. Toki haluan kaasoja vielä jotenkin lahjoa, katsotaan vain missä vaiheessa. Ainakin yksi kaasoistani taitaa sitäpaitsi lukea tätä blogia, joten eipä nyt paljastella liikoja ;)

Kaksi kaasoistani on siskoksia, ja keskenään parhaita ystäviä. Toiseen siskoksista tutustuin opiskellessa, ja hänen pikkusiskoonsa sitten ajan myötä hänen kauttaan. Nämä naiset ovat tyylikkäitä, kauniita asioita ja erinäisten juhlien suunnittelua rakastavia neitokaisia! Heiltä saa myös varmasti suoraa ja rehellistä palautetta kaikkeen häihin liittyvään. Siskoksista nuorempi on sosiaalisesti superlahjakas ja hänet haluaisin nakittaa ehdottomasti häiden seromoniamestariksi. Toinen on niin ihanan napakka, että hänen tehtävänään voisi olla seurata juhlien aikataulujen toteutumista ja yleistä sujumista.

Kolmas kaasoni kuuluu samaan ystäväporukkaan. Hän ei niin juhlien suunnittelusta perusta, mutta tulee  olemaan varmasti sitäkin korvaamattomampi apu tyynnyttämään hermojani jos häästressi iskee. Hän on tosi hauska, elämäniloinen, maanläheinen, ja loistava kuuntelija. Luulen, että se on hän joka muistuttaa minua, että "ei se ole niin justiinsa", jos alan repimään hiuksia päästäni pikkuasioiden takia... 

Miehelläni tulee olemaan kaksi sulhasmiestä, kreikkalainen ja irlantilainen. Kreikkalainen sulhasmies on huolehtiva, ystävällinen ja vahva persoona. Hän on myös aika iso jätkä, joten hänestä voidaan tarvittaessa saada myös ulosheittoapua, jos juhliin eksyy kuokkavieraita ;) Irlantilainen sulhasmies on kihlattuni paras ystävä korkeakouluajoilta. Hän on todella sosiaalinen, rento, ja hauskanpitoa rakastava tyyppi. Hän tulee varmasti huolehtimaan siitä, että kaikilla on edessään juoma, ja kukaan ei jää yksin nurkkaan murjottamaan. 

Bestmanin virkaa toimittaa kihlattui identtinen kaksoisveli. Hänestä kirjoittelinkin jo hääpukupostauksessani. Hän on erittäin tyylikäs, sydämellinen ja lämmin ihminen, ja kihlattuni paras ystävä.  Hän tulee häissä paitsi soittamaan poikkihuilua, myös toimimaan englanninkielisenä seremoniamestarina, ja toivon mukaan (jos saan tahtoni läpi) myös opettamaan vieraille pari irlantilaista rivitanssia.

Meillä on siis aivan mahtavia ihmisiä ympärillämme auttamassa järjestelyissä, ja olemaan tukena itse hääpäivänä. 


"I need my bitches, to fix my wedding day glitches" -Unknown
(Kuva: Splitshire free photo stock)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti