keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Lontooseen hääpukuostoksille

JES!


Vihdoin saatiin liput varattua ensi keväälle Lontooseen. Kihlattuni kaksoisveli asuu siellä, ja majoitumme hänen luonaan. Luvassa on paitsi mukavaa ajanviettoa hänen kanssaan, myös hääpuvun metsästystä! Mikään pakottava tarve pukua ei ole vielä löytää, mutta en vastaankaan pistäisi jos se oikea osuisi kohdalle.


Kuvat: essensedesigns.com 


Kihlattuni veli R on todella muotitietoinen ja tyylikäs mies jonka makuun luotan sataprosenttisesti. Sen sijaan, että lähtisin kaasojen ja äidin kanssa pukuostoksille, R on nimetty tähän tehtävään. Hän on tästä enemmän kuin innoissaan. Hän on lähetellyt mulle hääpukukuvia tässä pitkin vuotta, ja luulen, että hän tuntee munkin makuni jo kohtuullisen hyvin. R:lla sattuu vain olemaan to-del-la kallis maku, eli ehkä pientä budjetista muistuttelua on siis luvassa...

Monet muutkin morsiot hakevat tai tilaavat hääpukunsa ulkomailta, koska Suomesta ei löydy sopivaa. Itse en voi tähän sanoa mitään, sillä en ole ainoassakaan pukuliikkeessä ehtinyt vielä Suomessa käydä. En siis ole aivan varma tarvitseeko meidän lähteä pukuasioissa merta edemmäksi kalaan. Hieman huolestuttaa myös Lontoon kallis hintataso. Mutta meille tämä reissu onkin pääasialliseti ihana kokemus tulevan brother in law:in kanssa. Kihlatullani on myös paljon ystäviä Lontoossa, joten hän pääsee viettämään heidän kanssaan aikaa, kun me juoksentelemme hääpukuliikkeissä. 


Olen nyt alkanut googletella Lontoon kohtuuhintaisia hääpukuliikkeitä, ja outlet-myymälöitä, jotka sijaitsevat kohtuullisen välimatkan päästä Lontoon keskustasta. Valikoimaa näyttää löytyvän! Olen ajatellut, että mekko saisi maksaa max. 1000€, mutta ehdoton yläraja on 1500€. Haastavaa tästä tulee, sillä huomaan ihastuvani hyvin yksityiskohtaisesti kirjailtuihin, olkaimellisiin, kevyisiin pitsisiin ja kimalteleviin pukuihin.. joita nyt ei ihan kauhean halvalla tule vastaan. Etenkin pidän Justin Alexanderin ja Essence of Australian puvuista, joiden hinnat lähtevät minimissään tuosta max. £1100 budjetistani. Ale-rekit, here I come! 


Tässä muutama hääpukuliike, jotka saattaisivat ainakin olla tutustumisen arvoisia:
- Kaikki puvut hintahaarukassa £150- £449, (n.200€-n.611€).

- Yli tuhat mekkoa yli 50:ltä suunnittelijalta. Mekot sivuston mukaan jopa 75% halvemmalla kuin muissa myymälöissä. 

- Toimii ilman ajanvarauksia.
- Pukujen hintahaarukka £350-£1,800 (n.476€-n.2400€).

- Netissä kehuttu henkilökohtaista palvelua.

- Hyvä tehdä ajanvaraus.

-Nettisivujen kuvista jo jotkin puvut sykähdyttivät.


- Pukujen hintahaarukka £900-£3000 (n.1200€-n.4080€).

- Myös kehuttu palvelustaan.

- Myy Essence of Australia- pukuja.

- En tiedä kuinka monta budjettiin sopivaa pukua tuolta löytyisi ...


Onneksi tässä on vielä aikaa listata liikkeitä! En malttaisi odottaa, että pääsen kokeilemaan hääpukua ensimmäistä kertaa! Hääpuvun etsintä on mulle kyllä ehdottomasti se kaikkien odotetuin juttu! Onko teillä muilla jo puvut hankittuna, tai ajatusta mistä lähdette sitä metsästämään? :)

2 kommenttia:

  1. Aaaaaaaa oon niin kateellinen tästä!! :D oon haaveillut iät ja ajat, että lähtisin kaasoni kanssa hääpuvun metsästysmatkalle rakastamaani Lontooseen! Aiemmin ystäväni asui Lontoossa, joten siellä tuli välillä vierailtua. Mutta nyt jos sinne ei välttämättä halua yhdistää muuta vknloppumatkaa, niin tulee kyllä puvulle hintaa. Hienoa, että teillä on perhettä siellä! Oman pukuni olen ajatellut hankkia käytettynä, fb-kirppareita olen toistaiseksi selaillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta! Lontoossa on aivan tööörkeän kallista yöpyä. Toisaalta jos tosiaan haluais yhdistää johonkin esim syysreissuun niin siinähän se samalla menisi ;) Meillä on tapana tehdä aina keväisin kaupunkireissu Euroopassa ja syksyisin johonkin lämpimään, niin tämä on nyt meidän kevätreissu. Lennot nyt saatiin suht halvalla, eli menopaluu 130e/henk. Toiv sulle tärppää oikea puku! En tiedä missä asut, mutta Ylöjärvellä on kuulemma sellainen kuin Vahinkotavaramyynti, jossa on iso valikoima vuokrauskäytöstä poistettuja tms. hääpukuja todella halvalla :)

      Poista