lauantai 17. lokakuuta 2015

Meidän tarina

Olen nyt kirjoitellut tänne aina siitä, mikä päällimmäisenä on milloinkin ollut mielessä, vaikka olisikin ollut ehkä syytä ollut vähän loogisempi...  Nyt olisi ehkä hyvä hetki palata ihan alkuun. Tarinaan liittyy alkoholia ja baareja. Selityksenäni, on että olin vaihto-oppilas ;)

Tämä on meidän tarina.


Kerry, IrlantiOli kevät 2011, kun päätin lähteä opiskelijavaihtoon Irlantiin. Opiskelin melko suuressa korkeakoulussa keskellä läntisen Irlannin maalaismaisemaa. Olin kiinnittänyt koulussa huomiota paikallisten poikien tylsähköön pukeutumiseen. Olin saapunut college- housujen, ja verkkatakkien luvattuun valtakuntaan! Yhtenä päivänä katseeni kiinnittyi sinapinvärisiin chinoihin. Katseeni housuista nostettuani huomasin niiden kuuluvan tummalle vihreäsilmäiselle nuorelle miehelle, jolla oli parransänki ja hymykuopat molemmin puolin. Oli mieskin ilmeisesti minut huomannut, kun myöhemmissä tarinamme vaiheissa kertoi tarkalleen mitä minulle oli tuona päivänä ylläni. Parin viikon päästä löysin itseni tanssimasta kyseisen miehen kanssa aivan kamalassa paikallisessa yökerhossa. Sanaakaan ei oltu sanottu toisillemme siinä vaiheessa, kun ensimmäinen suudelma oli jo vaihdettu, ja minä olin tapahtumasta häkeltyneenä karannut ihmisjoukkoon ja kotiin.

Parin viikon kuluttua näin miehen toisessa baarissa, mutta kadotin hänet ennen kuin ehdin mennä tervehtimään. Siitä seuraavan viikon viikonloppuna mies tuli jälleen vastaan toisessa ravitsemusliikkeessä. Rohkaistuin, ja menin miehen luokse pyytämään anteeksi katoamistani pari viikkoa sitten. Mutta eipä mies muistanutkaan kuka olin. Muisti kyllä tapahtuman, mutta ei voinut uskoa, että olisi ollut niin onnekas, että minunlaiseen naiseen olisi tuona iltana takertunut (pöh, imartelija! ;) Mies on kertonut myöhemmin, että hän oli etsinyt minua koko ensimmäisen illan, ja seuraavat pari viikkoa ympäri kylän kapakoita. Oluiden vaikutuksen ja hämärän tanssilattian vuoksi mies ei ollut kuitenkaan muistanut miltä näytin. Muisti vain, että olin vaalea, ja kaunis. Mies halusi pahoitella muistiaan, ja viedä minut seuraavana viikonloppuna syömään. Suostuin.


Puolen vuoden vaihdosta tuli vuoden vaihto, ja saimme sille vielä jatko-aikaa asumalla yhdessä Dublinissa yhden kesän. Tästä lähti meidän tarina. Olemme seurustelleet kohta 4 vuotta, joista pari kuukautta asuimme yhdessä Irlannissa, reilun puoli vuotta eri maissa, ja nyt 2,5v olemme asuneet Suomessa. Kihloihin menimme marraskuussa 2014.


Meitä yhdistää huono huumori, rento elämänasenne, eläinrakkaus, matkustelukuume, ja samankaltainen arvomaailma. (Näiden lisäksi mies jaksaa katsoa mun kanssa maailman turhimpia telkkariohjelmia, kuten Unelmien poikamiestä, Ensitreffit Alttarilla ja jopa joskus tiukan paikan tullen Hottiksia... On se eri hieno kumppani! ;)

2 kommenttia: