maanantai 5. lokakuuta 2015

Paperikukkia ja oluen suunnittelua

Hellurei!


Projekti nimeltä diy- puut on taas ottanut yhden varovaisen askeleen eteenpäin. Viimeksi kerroin testailleeni oksien maalausta auton vannemaalilla ... Nyt olen päässyt kokeilemaan maalausta suunnitelluilla värillä. Eli tältä näyttävät oksat, joissa on alla peittävä kerros luonnonvalkeaa, ja päällä kevyt kerros kultaa. Olen käyttänyt Prismasta ostettuja spray- maaleja. Maalauskokeilun lisäksi tein myös pienen koristetilauksen puita varten. Oikeanpuoleisessa kuvassa näkyy Nantida- verkkokaupasta tilattu duo flores- niminen paperikukka. Näillä ja pienenpienillä paperiruusuilla olisi todennäköisesti tarkoitus koristella puut.. :)

Etsin kauniita koristekukkia monista arskartelukaupoista netistä ja kivijalkamyymälöistä, mutta en löytänyt mieleisiä. En syttynyt laisinkaan satiiniruusuista tai muista etäisesti kukkia muistuttavista koristeista. Minusta eniten oikeita kukkia muistuttivat yksityiskohtaiset paperikukat. Löysin tieni Nantida- nimiseen verkkokauppaan jossa on TODELLA laaja valikoima erilaisia paperikukkia. Hinnat eivät välttämättä ole kaikkien edullisimmat, mutta arvostin kukkien yksityiskohtaisuutta ja laajaa värivalikoimaa. Tilasin sieltä testiksi muutamia ruusuja ja tuollaisia pidempiä kukkasia.

Tilaus tuli aivan käsittämättömän nopeasti, eli seuraavana päivänä! Valitettavasti ruusut eivät kuitenkaan olleet väriltään ihan mieleeni, sillä niissä oli liika keltaisuutta. Kauniita ne silti olivat :) Soittelin Nantidaan, ja he lupasivat mieluusti vaihtaa kukat sopivaan väriin. Vaihto olisi onnistunut postitsekin,mutta koska nettikauppaa pyörittävä nainen asuu päivittäisen reittini varrella, sovimme että tulen katsomaan paikan päälle kukkia, jotta tulee varmasti oikean värinen. Varsinaista myymälää putiikilla ei siis ole.
Vasemmalla ensimmäisen tilauksen ruusut, ja oikealla vaihtoreissun saldo :)

Kävin tänään vaihtamassa ruusut, ja nappasin mukaan myös lisää tuota duo flores- mallia ja muutamia lehtiä testaukseen. Katsotaan mitä näillä saadaan aikaan!

Olin muuten viikonloppuna kotopuolessani Pohjanmaalla, ja aloimme hääoluen suunnittelun valmistelun. Veljilläni on siis ammattimaiset oluentekovälineet, ja he ovat luvanneet tehdä meille hääolutta. Tänä viikonloppuna veljesten testiin lähti yksi erä amerikkalaistyylistä lageria. Lupasin, että mietiskelemme nyt todenteolla kihlattuni kanssa minkätyylistä olutta hääolueksi lähdetään tavoittelemaan. Saa nähdä miten tästä päästään yhteisymmärrykseen kun minä haluaisin jotain raikasta ja kevyttä, ja mies jotain katkeraa ja kirpsakkaa! Kirjoittelen pian oluenteosta ja sen vaiheista kunnollisen postauksen!

Olettekos te koskaan miettineet hääoluen tilaamista pienpanimolta, tai kenties jopa sen valmistamista itse? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti