tiistai 13. lokakuuta 2015

Suunnittelu- ja pinterestkuume


Nyt on kuulkaa sellainen tilanne, että mulla on sellainen ajatusten ja suunnitelmien sekamelska täällä pääkopassa, etten kyllä osaa valita mistä kirjoittaisin :)  

Olen töissä pienessä firmassa (alle 10henk), jossa kuulun kahteen "valittuun" tyky-toimintavastaavaan. Tämähän tarkoittaa sitä, että meidän täytyy suunnitella myös työpaikkamme pikkujoulut! Tässä olen nyt sitten sekaisin suunnitellut häitä ja jouluja. Googletellut teatteriesityksiä. Askarrellut kattokruunuja häihin. Katsellut hääpukuja. Yrittänyt löytää koko työporukalle sopivaa päivää. Varannut jo suunnittelukaverin kanssa esityksen. Kuullut että se on peruttu. Mallaillut maalikaupan värikartoista häiden värimaailmaa. Yrittänyt etsiä uutta korvaavaa pikkujoulutekemistä... Pff. 

Hieman tässä on täytynyt siis himmailla tätä hääinnostusta, koska tässä on oikeastikin todella paljon aikaa. On on! Tiedän tämän vallan hyvin. Sitten kutenkin iltasella kun istun sohvalle, mietiskelen, että "muttakun... jos nyt ihan nopeasti kurkkaisi Pinterestistä millaisia häämekkoja... " ja kahden tunnin päästä istun koneella silmät lasittuneina, ja tuntuu siltä, että olisin saanut kaikesta siitä valkoudesta lumisokeuden. Kyse ei siis ole siitä, että häiden suunnittelulla olisi mikään kiire. Eikä edes siitä, että saisi vedettyä asioita to-do-listalta yli. Vaan kun se nyt vaan on niin koukuttavaa! Sekä suunnittelu, että Pinterest. Pirun pinterest.

Löysin lumisokeudeltani aivan ihania pukuja. Ihastuin hulluna MoriLee By Madeline Garderin mallistosta löytyvään pukuun 2809. Hintaa puvulla on aivan liikaa (lähes £1400. Eli ei tästä minulle hääpukua millään ilveellä saada, mutta ainahan sitä voi haaveilla...


Kuvat: morilee.com

Pakko myös tunnustaa, etten edes paria kuukautta sitten tiennyt mikä Pinterest on. Olisikohan se ollut parempi jättää niin! ;)


1 kommentti:

  1. hahha, kyllä täälläkin oli kuvanmukainen skeptisyys pinterestiin ja nyt... :D

    VastaaPoista