sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Uudet korvikset ja häälöytöjä


Tämä nyt ei häihin liity tippaakaan, mutta pakko vähän hehkuttaa. Oltiin eilen ja tänään vähän shoppailemassa. Pääkohteena meillä oli Designtori, josta K löysi äidilleen ja veljelleen huikeat joululahjat. Itselle ei matkaan tarttunut tällä kertaa mitään. Designtori on kyllä ihan mun joulunaluksen suosikkitapahtumia, sillä se on upeaa suomalaista suunnittellua ja käsityötä pullollaan. Kävimme kuitenkin pyörähtämässä kaiken designin inspiroimana Onemanband- designmyymälässä Hatanpään valtatiellä.


Aivan ihana kauppa, ja huikean hyvää palvelua. Paljon koruja yms. lahjaideoita, jos joululahjat on vielä hankkimatta! Tai sitten voi tehdä niin kuin minä, ja ostaa itsekkäästi vain jotain itselle ;) Olin pitkään etsinyt hienoja puisia korviksia, ja nyt löysin ihan täydelliset!


Jatuli - Let it Rain


Jatuli- merkkiset Let it rain- korvikset ovat suomalaisen suunnittelija Nina Jatulin käsialaa, ja ne ovat tehty puusta ja kirurginteräksestä. Niitä oli monessa kirkkaassa värissä, mutta minä päädyin valkoisen ja puun yhdistelmään. Kyllä nämä korvissa kelpaa vesi/räntäsateessa pistellä menemään.Kaunis malli :)


Hääjutuista sen verran päivitystä, että sain vähän aika sitten facebookin hääkirppikseltä tullutta tavaraa. Nyt on sitten ostettu liloja nauhoja ja pillejä jo varastoon odottelemaan. Zintti ilmoittautui vapaaehtoiseksi esittelemään uusia hankintoja.

4 kommenttia: