keskiviikko 20. tammikuuta 2016

54 päivää LontooseenLontoo 2010

Voi veljet!

Tässä on enää alle 2 kuukautta Lontoon reissuun. Ollaan siis maaliskuun puolivälissä menossa 4 päiväksi Lontooseen kihlattuni veljen/bestmanin R:n luokse, ja tarkoituksena olisi katsella sekä minulle häämekkoa, että K:lle pukua.

R, jonka avuliaisuutta olenkin jo muutamaan otteeseen täällä blogissa kehunut, tarjoitui soittelemaan eri hääpukuliikkeisiin Lontoossa, ja karsimaan parhaat päältä minun täysin sattumanvaraisesti googlettelemistani vaihtoehdoista. 

Suunnitelmana oli varata sovitusaikoja paikkoihin, joissa myydään "off the rack"- merkkipukuja. Tämä siis tarkoittaa sitä, että myymälässä myydään lähinnä sovitus- ja mallikappaleita. Joten jos löytäisin puvun, voisin ostaa ja ottaa sen matkaan samantien. 

Ymmärtääkseni nuo "sample gown"sit ovat kokoa 10-12 (uskoisin itse olevani kokoa 8?), joten on aika epätodennäköistä, että löydän mekon, joka olisi juuri oikeaa kokoa. Tässä tapauksessa toisin mekon kotiin, ja muokkaisin sen ompelijalla minulle istuvaksi.

R varasi minulle lopulta sovitusajan 3 tämänkaltaiseen paikkaan. Ajanvaraukseen suhteen emme olleet yhtään liian ajoissa liikenteessä, sillä liikkeiden kalenterit täyttyvät kuulemma jo näin paria kuukautta etukäteen.  

Hääpukuja tulen siis sovittelemaan seuraavissa liikkeissä: 

Betty Mc Gaul, Dream Second Hand Dress, ja Swoon.Lisäksi vierailemme todennäköisesti WED2B- myymälässä, joka toimii ilman ajanvarausta, ja joilla sanotaan olevan varastossa yli 1000 pukua....
Moni on kysynyt minulta, että miksi ihmeessä menen sovittelemaan pukuja jo nyt, kun häihin on vielä 1,5v aikaa. Vastaus on: just siksi! Minulla ei ole puvun löytämisestä hitustakaan stressiä ja painetta, vaan pelkästään superinnostunut ja hyvä fiilis. Minun ei missään nimessä tarvitse löytää pukua tältä reissulta, vaan pääsen sovittelemaan ja pähkäilemään rauhassa erilaisia vaihtoehtoja, ja jos se oikea pamahtaa kohdalle, niin antaa pamahtaa. 

Muuten hääsuunnittelut ovat ihan hyvällä mallilla. Tällä viikolla olen vähän alkanut tutkailemaan Tampereen tarjontaa häämeikille- ja kampaukselle. Mulla ei ole aavistuskaan, että kuinka hyvissä ajoin ihmiset tälläisiä asioita varailevat, mutta luulisin että tässäkin asiassa nopeat syövät hitaat niiden parhaimpien paikkojen suhteen. Jos jollakulla on heittää suositusta morsiamen kaunistautumispaikkoihin liittyen, olisin isosti kiitollinen. :)

xox


6 kommenttia:

 1. Huisi ajatus ostaa hääpuku Lontoosta! Mulla ei kyllä noihin liikkeisiin ole mitään kommentoitavaa, mutta ajoissa olemisesta kylläkin, sillä itsekin ostin mekkoni yli puolitoista vuotta ennen häitä, ja uskon olevani tähän päätökseen tyytyväinen vielä hääpäivänäkin, mutta (jos mahdollista) niin vielä tyytyväisempi olen siihen tässä häiden alla, kun on noin tuhat muutakin asiaa hoidettavana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Olispahan tosiaan sitten yks asia vähemmän stressattavana! Ihana saada kannustuksen sanoja, ettei tule pupu pöksyyn jos löydänkin mekon, ja se pitäisi ostaa ja kotiin viedä :D

   Poista
 2. Lontoo on ihana kaupunki ja sieltä jos jostain on mahdollista löytää unelmien häämekko! Minusta on vain hyvä asia olla häiden järjestelyjen suhteen ajoissa, sillä niin voi varmistaa, että saa häihinsä todennäköisesti juuri ne asiat, joita on toivonutkin eikä h-hetken lähestyessä tarvitse stressata niin paljon kun on hoitanut asioita hyvissä ajoin. Olisi kiva lukea kokemuksistasi Lontoon hääpukutarjonnasta reissun jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihan samaa mieltä, ja saapahan elää tässä häähumussa mahdollisimman pitkään kun ajoissa alkaa suunnittelemaan :D Ja ehottomasti laitan sitten postausta Lontoon reissusta ja pukutarjonnasta! :)

   Poista
 3. Itsekkin olen lähdössä keväällä Lontooseen, mutta en ole varma onko aikaa kierrellä hää-juttujen parissa. Mielelläni minäkin luen kaikki mahdolliset vinkit hääpuku yms tarjonnasta sieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Laitan ehdottomasti postauksen aiheesta. Enää kaksi viikkoa lähtöön! Jeeeee! :) Jos et muuta kerkiä niin ainakin ajattelisin että esim kenkiä ja muita asusteita kannattaisi sieltä katsella kun löytyisi varmaan vähän parempaa valikoimaa kun täältä :) Itse ajattelin käydä hääkenkiäkin katsomassa jos suinkin ehdin.

   Poista