keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Ihonhoitonarkkarin testissä - Hydra Facial

Haluaisin satunnaisesti kirjoitella tänne myös kauneudenhoidollisista asioista, sillä olen aikasta innostunut etenkin ihonhoitoon liittyvistä jutuista. Uskonkin, että pienet pikahoidot ja paksuinkaan pakkelikerros ennen häitä eivät välttämättä kasvoja paljoa pelasta, vaan hyvinvoiva ja kaunis ilme saadaan pitkäaikaisella ihosta huolehtimisella. Joten sinänsä tämäkin liittyy myös tähän hääkategoriaan ... ;) Mainitsinkin viime postauksessa superpintakuivasta korppuihostani. Pidänkin aina silmät auki uusista jutuista, joista voisin löytää apua kuivuuden ja elottomuuden hoitoon. Voiteita ja seerumeita mulla on kaapit täynnä, mutta harvemmin raskin käydä kasvohoidoissa.

Olin Tampereen Häämessuilla tutustunut hieman Kauneushoitola Ihanan palvelutarjontaan, joiden Facebookin sivuille surffailin messujen jälkeen. Sieltä bongailin heidän messutarjouksen: Hydrafacial hoidon -50%. En tiennyt yhtään minkälaisesta hoidosta on kyse, mutta koska olen aina hyvien alennusten perässä juokseva mainosten uhri, hounahdin tietenkin mukaan, ja varasin ajan Hydrafacial perushoitoon. Tänään on sitten hoito käyty testaamassa, ja haluaisin kertoa kokemuksiani sen suhteen.

Manasin viime postauksessa sairastelustani. Sairastelu jätti myös ihooni jälkensä. Se oli samea, erityisen kuiva ja yksinkertaisesti tosi PLÄÄÄÄH! En edes meikeillä saanut siihen minkäännäköistä hehkua ja eloa. Kerroin Ihanan sairaanhoitaja Sonjalle toivovani hoidon auttavan nimenomaan tähän ongelmaan. Hän kertoi että tämä hoito on omiaan ihon heleyttämiseen ja kirkkauden palauttamiseen. Hydrafacial- hoito on laitehoito, jonka teho perustuu spiraalimaisiin hoitopäihin, vesipyörteeseen, alipaineimuun ja tehokkaisiin hoitoseerumeihin. Hoidossa iho puhdistetaan, ihohuokoset tyhjennetään epäpuhtauksista, ja tehoaineet imeytetään syvälle ihoon. Hoidon jälkeen ihon pitäisi tuntua ja näyttää puhtaalta, raikkaalta ja pehmeältä pitkään. 

Sonja halusi yhdistää hoitooni myös happokuorinnan, jolla saataisiin erityisesti kirkastettua ihoa. Noh, miltäs se hoito tuntui? Sehän tuntui siltä kun kasvoja olisi imuroitu. Se ei sattunut, eikä kirvellyt. Hoidon lopussa iholleni laitettiin kiinteyttävä seerumi (?) josta ihoni ei tuntunut innostuvan yhtään. Mulle päätettiinkin Hydrafacial lopputuotteiden sijaan käyttää ihon loppukosteutukseen heillä myös käytettävää EkoPharma- sarjan tuotteita. Hoidon jälkeen sai rauhassa fiilistellä ja rentoutua, ja ihon pieni punoitus laski todella nopeasti, parissa minuutissa. Itse paikasta jäi tosi hyvä fiilis, ja Sonjalta sai tosi asiantuntevia vinkkejä kuivan ihon hoitoon. 

Iho tuntuu nyt pari tuntia hoidon jälkeen kaikenkaikkiaan pehmeältä, kosteutetulta ja ennenkaikkea kirkkaalta. Iho vaikuttaa siltä, että siitä on imuroitu kaikki lika ja elottomuus pois.

Vasemmassa kuvassa iholta imuroitu lieju, ja oikealla kasvoni nyt pari tuntia hoidon jälkeen luonnonvalossa täysin ilman meikkiä tai lisättyä kosteutusta... Aika kirkkaalta näyttää ainakin omaan silmään! :)
Sain nähdä lopussa mitä kaikkea moskaa sieltä ihosta imettiinkään pois. Kuvassa näkyvässä liejusta ei erota, mutta mustapäitäkin siellä uiskenteli useampi kappale. 

Olen kokeillut vuosien varrella muutamia eri kasvohoitoja: timanttihiontaa, ultraäänipuhdistusta, suklaakasvohoitoa yms. mutta näistä tämä hoito on jättänyt mielestäni kaikista pehmeimmän tunteen ja kirkkaimman yleisilmeen iholle. Voisin aivan ehdottomasti ajatella käyväni ko hoidossa ennen häitä kirkastamassa ilmettä. Aika hintava hoito oli (perushoito alkaen n. 100€). Puoleen hintaan se ei onneksi tuntunut niin kirpaisevalta. 

Mutta siis... Lopputulema: Hydrafacial: Thumbs up! Todellakin suosittelen!2 kommenttia:

 1. Moikka!

  Olisitko halunnut/ehtinyt osallistua juhla-aiheiseen kyselyyni? Teen opinnäytetyötäni liittyen tapahtumien visuaaliseen tuotantoon ja minusta olisi upeaa, jos sinulla olisi halua ja aikaa vastata kyselyyni! Kyselyni käsittelee juhlia ja niiden ulkonäköä. Kysely löytyy alla olevasta linkistä. Kiitos paljon jo etukäteen! 
  https://docs.google.com/forms/d/1rOWC5ZMUcHgsv9aa_8DWJ71Di6UMQVSzHXi34p7ubxo/edit?usp=drive_web

  Terkuin, Marjo/Elämäni päivä
  http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Osallistuin kyselyysi! Toivottavasti saat hyvin vastauksia :)

   Poista