sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Lavlilauantai: messut, pukuoutlet, illanistumista ja jääveistoksia

Halusin kirjoittaa postausta eilisistä messuista ja muista menoista jo eilen illalla, mutta maltoinpa sitten hetken odottaa ja tehdä tämän ajatuksella ja ajan kanssa. Eilinen oli tosi kiva, häähössötyksentäyteinen päivä. Nyt on sitten mm odotetut Tampereen Häämessut messuiltu. Täytyy sanoa, että jäi ihan tosi hyvät fiilikset.

Tässä vähän meidän lauantaipäivän saldoa... 

Aamuruskoon oli vaihdettu superpiristävät keltaset lintutapetit. I <3!

Kävimme ensin K:n kanssa valmistautumassa päivään perinteisellä aamiaisella vakkaripaikassamme Café Aamuruskossa. 


Hää- ja juhlapukujen Outlet 


Tapasimme aamiaisen jälkeen kaasojen kanssa Tampere Talolla, jossa kävimme tutkimassa hää- ja juhlapukujen outletin. Outletin idea oli mielestäni tosi hyvä, ja hääpukujakin siellä oli aika runsas valikoima. Muutoin olin kyllä aika pettynyt outletin tarjontaan, ja ylipäätään siihen miten se oli järjestetty. Oli mielestäni vähän kummallista, että niinkin isosta paikasta kuin Tampere Talo, ei tähän tarkoitukseen ollut saatu käyttöön kuin pienen pieni nurkkanen. Ahtaus ja ihmispaljous tekivät kokemuksesta vähän ahdistavahkon. 

Kaasojen mekoista emme löytäneet edes yhtä sovittamisen arvoista, mutta itse testasin (lievän painostuksen alaisena) kolmea hääpukua. Sovitustila oli kellarissa oleva sellainen pukukoppimainen iso tila, jossa ei ollut mitään yksityisyyttä, vaan rohkeasti kimpsut pois vaan ja pukua päälle. Onneksi en oo tässä mielessä mitenkään erityisen siveää sorttia :D 

Superkaunis yöpaita ;)

Sovittamieni pukujen koot olivat kahdessa aivan tyystin väärät, ettei niitä voinut edes ajatella. Kolmannen malli oli ihan nätti, mutta matsku ei ei ollut yhtään mieleen. Tuli vähän sellainen yöpaitafiilis. Kaunisti näytti nuo mustat rintsikatkin siihen sointuvan! Hauska kokemushan tuo sinänsä oli. Jos hääpuku tarttuukin Lontoosta matkaan, ja ei tulisi tarvetta pyytää kaasoja pukuetsintään Suomessa, niin onpahan tullut nyt sitten tehtyä kaasojen kanssa edes tälläinen pikainen epäglamourmainen hääpukusovitusretki.

Ja niin hei, ostinhan mä sukkanauhan, jossa oli sininen satiininauha. Jotain sinistä on siis _x_Tampereen Häämessut


Oltiin viime vuonna jo hakemassa hääfiilistä Tampereen Messukeskuksessa Suomen Häämessuilla, joihin olin ihan tooo-del-la pettynyt. Huonon messukokemuksen vuoksi odotukseni Tampereen messuista ei siis olleet ihan hirveän korkealla. Mutta kyllä kannatti lähteä! 

Suuntasimme siis pukuoutletin jälkeen K:n kanssa kaksin häämessuilemaan. Siellähän nyt sitten sujahtikin sellainen nelisen tuntia tuosta noin vaan. Juttelimme kuvaajien kanssa, keskustelimme häätilan valaistuksesta ja musiikin soittamisesta, pohdiskelimme hääkampausta, ja kyselin häämeikin tekemisestä. Kävimme myös katsomassa Trends 2016 näytöksen, joka oli sellainen tanssiva häänäytös. Näytöksen jälkeen olisi ollut vielä häävalssiopetustakin tarjolla, mutta me karattiin sitten tässä kohtaa, hah. 

Me oltiin molemmat ihan liekeissä, kun nähtiin tää sammaleilla päällystetty kakkuteline Kukka Kerttulin pisteellä. Lisäksi saatiin tosi hyviä vinkkejä siihen, miten sen voisi tehdä itse. Mukava rouvashenkilö, jonka omistajaksi oletan, kertoi, että tämä teline oli heidän harjoittelijan suunnittelema ja väkertämä. Hän oli kuulemma opiskelijalleen naureskellut, että onko tämä joihinkin röllihäihin vai mikä tämä on? Me oltiin ihan, että meillä on sitten varmaan tulossa röllihäät, koska meidän mielestä tää on aivan ihana :D


Kukka Kerttulin taidonnäytettä


Messuilla oli myös näytillä tosi hienoja koekattauksia, ja muutakin visuaalista inspiraation lähdettä. Pinterest on kätevä, mutta on aina aivan eri, kun asioita näkee ihan livenä!Decora Housen taidonnäyte mustakultaisesta kattauksesta.Häät lehden pisteessä oli etelän fiilistä


Häämessujen jälkeen ehdimme hetken lepäillä, kunnes suuntasimme uudelleen kaupungille istumaan kaasojen ja muiden ystävien kanssa iltaa. Jutustelimme vielä hääjutuista muiden juttujen ohella, ja tunsinkin oloni aika inspiroituneeksi!

Yöllä kotiin kävellessä jäimme vielä ihailemaan Tullintorille päivän aikana ilmaantuneita upeita jääveistoksia. Kotiin saapuessa oli aivan tosi väsynyt, mutta hirveen hyvä fiilis. Tälläistä se viikonlopun vietto ja häiden hiljalleen suunnittelu ja fiilistely parhaimmillaan on... :)

2 kommenttia:

  1. Tampereen häämessut ylittävät myös minun odotukseni, kannatti ehdottomasti lähteä! Outletista olen samaa mieltä kanssasi, oli kyllä melko huonosti järjestetty. (Erityisesti sovitustilat.) En tiedä olinko liikkeellä liian myöhään, että kaikki kivat mekot olivat jo menneet, mutta itse en nähnyt yhtäkään mekkoa, mitä olisi edes tehnyt mieli sovittaa. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mulla oli ihan sama fiilis! Ja mekin mentiin jo klo 12.00 aikoihin! Mihin aikaan sä olit liikenteeessä? Yksi kiva mekko löydettiin kaasoille, mutta sitäkin oli vain 1 kpl jäljellä.. :/ Olisi varmaan pitänyt olla heti kympiltä paikalla.

      Poista