sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Kaasojen puvut netistä?

Kaasojen kanssa ollaan alettu pikkuhiljaa tuumailemaan, että mitäköhän he vetäisevät häissä päälle. Alusta asti on ollut selvää, että haluan kaasoille yhtenäiset mekot. Koska minä vaikutan siihen, mitä he päälleen pukevat, minä ne myös maksan. Jotta tässä budjetoinnnissa pysyisi joku järki, mitään designermekkoja ei siis olla hankkimassa, mutta ei se mitään, tavallisista keskihintaisista vaate- ja/tai nettikaupoista löytyy myös ihan supernättejä pukuja!

Katseltiin kaasojen kanssa netistä viikonloppuna mekkoja. Jos nyt jätetään tässä postauksessa ns kiinakaupat välistä, ja keskitytään helposti Suomeen toimittaviin, tuttuihin nettikauppoihin. Tässä vähän tutkailemaani tietoa kolmesta suositusta nettikaupasta, joista mielestäni löytyi aika kivasti valikoimaa juhlamekoista.

H&M

H&M on mun mielestä mainettaan parempi paikka juhlamekkojen suhteen. Sieltä löytyy vaikka mitä ihanuuksia edullisesti. Mikään juhlamekko ei tainnut olla yli 60€.

+ Kivoja mekkoja ja värejä edullisesti
+ Monesti samoja malleja eri väreissä (Kts. alla oleva kuva)
+ 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.(Huom. Ilmainen!)
+ H&M-tili mahdollisuus

- Maksullinen toimitus (5,20€ + 2,80€ jos tilaat postiennakolla)
- Valikoima suhteellisen pieni (+Mutta toisaalta uusia tulee jatkuvasti)
- Pitäisi olla heti kärppänä paikalla kun uusia mekkoja tulee, sillä koot menevät samantien.

Tällä hetkellä voimassa olevat kampanjat: Ilmainen toimitus 16.5.2016 asti.Kuvan mekko löytyy täältä

NELLY

Pohjoismaiseksi verkkokaupasta itsensä tituleeraavasta Nellystä on tullut tilailtua lähinnä "bilemekkoja". Ja niitähän sieltä kyllä löytyy! Erilaisia mekkoja näyttäisi löytyvän valikoimasta tällä hetkellä 2862 kappaletta. Oon valitettavasti huomannut monien Nellyn mekkojen kanssa, että ne on ihan himskatin lyhyitä. Maksimekoissa nyt ei sitä ongelmaa ole, ja niitäkin löytyy tällä hetkellä valikoimasta melkein 500 kpl. Hintahaarukka on parista kympistä yli tuhanteen euroon. Mekkoja löytyy koossa 32-42. Kauniin kaason mekon saa helposti alle satasella.

+ Ilmainen toimitus, jos tilaus on yli 19€. (Muutoin 6,95€)
+ Valtava valikoima moneen budjettiin
+ 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

- Palautus on maksullinen (3,95€)
- Ei maxi- mekot on monesti hieman roiskeläppämallia.
- Vähän hölmöä, että koot loppuvat useimmissa malleissa jo kokoon 42.

 Tällä hetkellä voimassa olevat kampanjat: En löytänyt, mutta paljon ale- mekkoja, jopa -80%.


Kuvan mekko löytyy täältä


ASOS

Sitten päästään mun lemppariin, eli Asokseen. Englantilaisella Asoksellahan on nimittäin oma "Wedding Shop".  Sieltä löytyy vaatteita ja asusteita sekä häävieraille, kaasoille, morsiusneidoille, että hääparillekkin! Asoksesta voit siis jopa tilata hääpukusi! Hääpuodissa näytti olevan myös aika sexyjä morsiamen alusvaatteita ... ;)


Kuvan hääpuku löytyy täältä

Kaikista kivoin juttu oli, että joitain mekkoja löytyy samassa kuosissa, mutta eri mallissa. Musta olisi ihan tosi hauska idea, että kaasoilla olis yhtenäiskuosiset mekot, mutta kaikki sais kuitenkin valita sen itselleen sopivimman ja vartaloa imartelevimman mallin. Asokselta löytyy juhlamekkoja hintahaarukalla 20€- n. 300€. Mekkoja löytyy koossa 32-44. Todella kauniin kaason puvun löytää varmasti alle satasella.

Kuvan mekot löytyy täältä

+ Erillinen hääpuoti, josta löytyy KAIKKEA.
+ Iiiiiiso valikoima.
+ Ilmainen postitus jos tilaus on yli 30€, muutenkin vain 3€.
+ Nyt uutena ilmainen palautus myös Suomeen!

- Koot menevät Asoksellakin tosi nopeasti.


Tällä hetkellä voimassa olevat kampanjat: En löytänyt, mutta tällä hetkellä hyvät alet mm. juhlakengissä.


Ajankohta kaasojen mekkojen etsinnän suhteen on nyt todella hyvä, sillä kaupat ovat pullollaan juhlamekkoja kun kesän juhlakausi on alkamassa. Meidän mekkovalinta jää kyllä todennäköisesti ensi kevääseen. Täytyy vaan muistaa olla sitten hyvissä ajoin liikenteessä, niin kokoja olisi vielä hyvin tarjolla. Se on varmaa, että kauniilta ne kaasot tulevat näyttämään! 


2 kommenttia:

  1. Haluaisin pikkusiskoilleni eli morsiusneidoilleni samanlaiset mekot ja ajattelin katsella mekkoja juurikin netistä nyt kun alet ovat vielä käynnissä 😊 Riskinä tietty näin vuotta aikaisemmin että koot muuttuvat. Toi Nellyn mekko on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän siinä onkin! Mekin päädyttiin odottamaan siitä syystä kevääseen :) Tilasin muuten tuon Nellyn mekon itselleni, mutta se ei ollut livenä yhtään niin kiva. Koko oli myös ihan way off, tilasin normaalina kokonani enkä saanut vetoketjua senttiäkään kiinni :D

      Poista