lauantai 6. elokuuta 2016

Häähankintoja

Niin se olisi sitten VUOSI häihin, eli ei paljon mittään! Ensi vuonna tähän aikaan olenkin jo rouvashenkilö, apuva. Nyt voi hyvällä omalla tunnolla laittaa isompaa vaihdetta silmään suunnittelujen kanssa.

Yritän ehtiä tässä mahdollisimman pian tehdään sellaisen "missä mennään"-postauksen. Nyt en ole siihen ehtinyt keskittyä, kun tuleva anoppi pamahti Irlannista spontaanille kesäreissulle. Hän on aivan innoissaan kaikista hääjärjestelyistä, joten seuraavasta viikosta tulee kyllä epäilemättä hyvinkin hääsuunnittelukeskeinen.

Ollaan tehty viime aikoina kirppareilta ja kesän aleista monia pieniä hankintoja, ja innoissani halusin niitä päästä tänne esittelemään. Ostin facebookin hääkirpputorilta 3kpl 6 litran hanallisia juoma-astioita. Tarkoitus olisi laittaa pientä tarjoilua ja juomista esille juhlapaikan terassille, joita ihmiset voivat nautiskella kirkon jälkeen, kun me olemme ottamassa valokuvia. Näihin hanoihin tulee varmaankin äidin mansikkamehua ja maustettuja vesiä. Illemmalla ne saatetaan valjastaa boolimaljoiksi. 


Kirppisreissulta käteen tarttui messinkinen kynttilänjalka. Tämä tulee sopimaan (toivottavasti) sellaiseen vähän mystiseen, salainen puutarha- meininkiin.Sokoksen alesta kannoimme kotiin 2kpl Finnmarin isoja maljakoita. Näihin on tarkoitus laittaa runsaita kukkia (esim hortensiota) tai vaihtoehtoisesti isot pöytäkynttilät, ja laittaa ne puupölkkyjen päälle koristamaan ulko-ovia.Ja sitten kaikista jännittävimpään ostokseen, eli hääkenkiin...

Nämä Minna Parikan Jodie- mallin korkokengät löytyivät Parikan omien sivujen alesta. Hintaa näillä kaunokaisilla oli alessa 215€, ovh on 315€. Huomasin, että kyseiset kengät ovat nyt myynnissä vieläkin halvemmalla, eli 160€! (ovh 315€). Enää jäljellä on  kokoa 35, mutta toisesta väristä oli saatavilla vielä useampia kokoja. 

Monet suomalaiset morsiamet suosivat Parikoita hääkenkinä, ja etenkin Raquel-mallia olen nähnyt useammalla morsiolla. Mun silmääni miellyttää kuitenkin enemmän Jodie- mallin muotokieli. Harmittaa, että jouduin kyseiset kengät kuitenkin palauttamaan! :( Mulla on tosi hankalat jalat, joihin ei mitkään kengät tunnu istuvan. Näin kävi myös kyseisten Parikoiden kohdalla. Voin kyllä muuten suositella Parikan asiakaspalvelua lämpimästi. Toimitus oli nopeaa, ja paketti ihanasti pakattu. Mukana oli myös pieni mukava, käsinkirjoitettu viesti. Söpöä! Palautus sujui myös vaivattomasti. 10 pistettä asiakaspalvelusta.

Tälläisiä shoppailulöytöjä siis tällä kertaa. Tänään käväisin kangaskaupassa, josta tein myös pienen löydön. Esittelen tämän sitten, kun saan tuumailtua mitä sillä aion tehdä... :D 

x


1 kommentti: