sunnuntai 14. elokuuta 2016

Kattauskokeilua

Pieni tilannekatsaus pöytien koristeluiden suunnittelusta ... :) Häiden koristeluiden teemanahan on siis salainen puutarha vesiväri- twistillä.

Käytiin rohmuamassa Lielahden Kodin1:sen konkurssimyynnistä pulloja ja kynttiläkippoja -40% alennuksella.Ostin pöytäkoristelukokeilua varten Jyskistä tummanharmaan lakanan. Kukiksi laitoin ihan valkoisia neilikoita ja kanervaa. Häihin toisimme ehkä vähän enemmän väriä käyttämällä lisänä vihreitä ja pinkkejä neilikoita. Tarkoitus olisi myös värjätä joidenkin pullojen vesi pastellisävyisillä elintarvikeväreillä. Nyt täytyisi alkaa metsästämään lisää kuvakaltaisia, hieman kiemurtelevia, paksuhkoja oksia. Oksat olisi tarkoitus koristella sieltä täältä sammalella, jotta pöytiin saadaan kaivattua vehreyttä.Miltä näyttää? Olisiko valkoiset pöytäliinat paremmat? Entäpä tummansiniset?... Joku tuossa harmaassa kyllä miellyttää!

Itselle tuli helpottunut fiilis, kun saimme ostettua ison osan pöytäkoristeita, ja pääsimme oikeasti testailemaan päässä pyöriviä ideoita. Nyt on sellainen olo, että hyvä siitä tulee! :)

x

13 kommenttia:

 1. Tää näyttää tosi nätiltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän siitä hyvä tule! :)

   Poista
 2. Kaunis kattaus! Mun mielestä harmaa pöytäliina sopii hyvin. :)
  Meillä myös häät rusthollissa ja tällä hetkellä vaan ahdistaa, kun ei olla vielä päätetty teemaa ja kaikki kuvat, joita näkee, näyttää tosi kivoilta :D Täytyis varmaan jotain päättää, ettei turhaan suunnittele kaikenlaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Milloin teillä on häät? Mekin vaihdettiin teemaa tuhat kertaa, ja väritkin on vaihtunu matkan varrella aika tiuhaan tahtiin... Sitte vasta kun ostettiin jotain teemaan liittyvää / teemavärien mukaista niin päätettiin että tässä nyt sitten pysytään, että ei mee ostokset ja rahat ihan hukkaan. Sitte oli helpompi myös alkaa tehdä muita koristeostoksia, kun voi mallailla että mikä sopii niihin jo ostettuihin. Ehkä teidänki pitää alkaa vaan shoppailla koristeita niin siitä se lähtee! :)

   Poista
  2. Joo täytyy lähtee kaupoille :D
   Meillä on häät 19.8.

   Poista
 3. Ihan täydellisen kaunis kattaus! Varsinkin tuo perhonen lasikuvun alla, upea yksityiskohta. Ei tummanharmaakaan huonolta näytä, mutta sellainen tosi tummansininen voisi kieltämättä olla vielä parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Me yritetään etsiä hieman isompia kupuja, ja niitä olis tarkoitus käyttää siellä täällä. Kuvuilla saa mun mielestä helposti ja edullisesti suuren vaikutuksen aikaseksi. Esim tuo kupu oli Henkka Maukalla 4,99e, ja sisällä on käpyjä ja Tigerista ostettu perhonen, jolle tuli hintaa oehkä 50 senttiä tsipale. Nyt vaan lisää kupuja metsästämään!

   Poista
 4. Todella kaunis kattaus! :) Mistä löysitte tuollaisen oksan? Se näyttää ihan mielettömän hienolta kattauksen keskellä. Teillä on kyllä mieletön teema juhlissanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta Kaupin metsästähän minä sen raahasin! Meidän kämppä on täynnä oksia ja puupölkkyjä, joita koiralenkeiltä on tarttunut matkaan :D

   Poista
  2. Ja kiitos teemakehuista! Toivottavasti saadaan visio toteutettua :)

   Poista
 5. Meillä oli tummanharmaat liinat viime kuussa, eli peukku niille! Muutenkin kattaus näyttää aivan ihanalta. Hirveä kaipuu omiin juhliin ja suunnitteluun.. :D Tässä linkkiä kuviin: http://pukuni.blogspot.fi/2016/08/upeita-haakuvia-kaksiosaisesta-puvusta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau!! Kaikkeen :) Aivan mieletön tuo pukusi! <3 Kaunis kattaus myös, vuokrasitteko liinat jostain vai käytittekö esim lakanoita? :)

   Poista
 6. Meillä oli harmaat liinat, eli ehdottomasti peukku niille! Muutenkin kattauksesi näyttää aivan ihanalta, tuo oksa!! Tulipas kamala kaipuu omiin häihin... Täältä voit kurkata muutaman kuvan: http://pukuni.blogspot.fi/2016/08/upeita-haakuvia-kaksiosaisesta-puvusta.html

  VastaaPoista