lauantai 10. syyskuuta 2016

Mukana Love me do - messuilla!

Minähän olen jo melko kokenut häämessulija. Ensimmäisillä häämessuilla pyörähdettiin jo heti kihlauksen jälkeisenä keväänä. Silloin se oli enemmänkin sellaista "iiiik, me mennään naimisiin" - hihittelyä, eikä messuilta jäänyt mitään muuta käteen, kuin paniikki siitä, että mitä kaikkea häiden järjestelyihin kuuluu. Nyt kun häihin on enää alle vuosi aikaa, on selkästi otollisempi aika lähteä messuilemaan. Iso osa asioista on jo tehty. Suuret linjat on vedetty. Nyt on hyvä hetki alkaa hioa kulmia ja tehdä hankintoja. Mm hääasut ja sormukset puuttuvat kokonaan. 

Olin kuullut Love Me Do- messuista, ja tiesin, että ne ovat hieman erilaiset häämessut. Emme kuitenkaan olleet suunnitelleet lähtevämme häämessuille tänä syksynä, vaan tarkoitus oli jättää messuilut kevääseen. Sain kuitenkin viestin blogiini Love Me Do- messujen Hannalta, joka sisälsi linkin messuinfoon ja kutsun tapahtuman yhteydessä olevaan hääbloggaajamiittiin. Tutustuin messuinfoon, josta yllätys yllätys, pisti silmään ensimmäisenä lupaukset ruoasta :D Messuinfo lupaili maistiaisia mm kakuista ja jäätelöistä. Ilmeisesti sushivaunukin pitäisi messuilta löytyä? Mitä?! 

Love me do kuvaa itseään "free flow"- häätapahtumaksi. Tällä tarkoitetaan ilmeisesti sitä, että näytteilleasettajat tekevät messuväelle livenä esityksiä, näytöksiä ja mahdollisuutta kokeilla jollakin tavalla heidän palveluitaan paikanpäällä. Messuilija voi kulkea kokeilemassa erilaisia juttuja, kuten esimerkiksi pakopeliä Room Escapen pisteellä. Itsehän olen muuten aivan hulluna tuohon pakoiluun! :D Ensimmäisen kerran kävin kokeilemassa sitä Saksan Bremenissä. Suosittelen ehdottomasti polttariohjelmaksi. En vaan taida olla mitenkään erityisen lahjakas siinä, sillä en ole kertaakaan selvinnyt määräajassa huoneesta ulos, haha.

Kävin lukaisemassa myös tapahtuman facebook- sivustoa, joista löytykin tietoa tarkemmn näytteilleasettajista.  Viimeisen niitin itselle antoi varmaan nuo häämuotinäytökset, joista messuinfossa kerrotaan. Kansainvälisessä näytöksessä on pukuja mm. Lillian Westiltä, The Sweetheart Gownsilta ja Sincerity Bridalilta. Etenkin Westin puvut ovat mun mieleen. Lisäksi messuilla on kotimainen hääpukunäytös, jossa valitaan myös vuoden suomalainen hääpukusuunnittelija.Päätettiin siis, että mikä ettei, lähdetään! Piristävän oloiset messut, joissa minä pääsen lisäksi tapaamaan muita hääbloggareita. Mikäpä parempi tapa viettää lauantaipäivää syksyn keskellä. Hääbloggaajamiittiin en saa kaasoja tai miestä mukaan, sillä kutsu ei ole avecillinen. Meidän on pitänyt muutenkin käydä Helsingissä moikkaamassa pikkuveljeä, niin K lupasi tulla Helsinkiin palloilemaan ja käymään kahvilla (oluella) veljeni kanssa. Ja sitten jossakin vaiheessa kierrettäisiin messuja myös yhdessä läpi. 

Kyseessä on ilmaiset messut, jotka köyhdyttävät kukkaroa vain narikan (3,50e) verran. Tietenkin oma päätös on, kuinka paljon messuilla innostuu shoppailemaan. Infossa neuvotaan ottamaan käteistä mukaan, niin messuilu ja shoppailu sujuu helpommin. Me emme kyllä tällä kertaa lähde varsinaisesti shoppailemaan, koska meillä on messuista seuraavana viikonloppuna se Rooman reissu! Saa nähdä miten käy.

PS. Tapahtumassa valitaan myös vuoden VIB- bride, eli vuoden Very Important Bride / Love me do - morsian. Messuinfossa kerrotaan, että "Love me do- morsian on kuka tahansa morsian, joka haluaa olla hääpäivänään hehkeimmillään. Tämä morsian valitaan teidän joukostanne ja hän tulee nousemaan messuilla parrasvaloihin sekä syksyllä 2016, että tammikuussa 2016." Kyseistä morsianta hemmotellaan mm ilmaisella hääpuvulla, tuotteilla ja muilla palkinnoilla, joista osa jätettiin vielä yllätykseksi. Hakuohjeet löytyvät täältä.

Love me do - häätapahtuman messuinfo:


Nähdään siis messuilla! :)4 kommenttia:

 1. Ompa kiva kurkkia keitä muitakin on tulossa miittiin, siellä nähdään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, tutkinu kaikkia hääblogeja et missä näkyy toi merkki :) jännittää jo vaik messuthan ne vaa on ^_^

   Poista
 2. Moikka!

  Blogistani löytyy sinulle haaste, käyhän vilkaisemassa! ;)

  http://isaidyesblogi.blogspot.com/2016/09/haaaiheinen-kuvahaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua :D Kiitos haasteesta <3 Täytyy paneutua asiaan ajan kanssa :)

   Poista