torstai 24. marraskuuta 2016

Lahdessa hääpukuetsinnöissä

Mua melkein alkaa jo hävettää kirjoitella näistä toivottomista hääpukuetsinnöistä. Kirjoitan nyt kuitenkin kun sitä aiemmassa postauksessani lupailin.. ;) Käytiin siis viime viikon tiistaina Lahdessa tutkailemassa, josko se oikea puku löytyisi sieltä. Olin henkisesti valmistautunut siihen, että kotiin ei lähdetä ilman puvun ostokuittia. Mistään "huvisovittelusta" ei siis ollut kyse, vaan olin liikkeellä ihan tositarkoituksella. Mutta kuten ehkä arvata saattaa, ei tämäkään reissu lopulta tuottanut tulosta.  

Täytyy korostaa, että missään nimessä kyse ei ollut liikkeiden huonoudesta tai pienestä valikoimasta. Ehei! Ensinnäkin, GO LAHTI! Miten ihmeessä jostain Lahdesta (anteeksi Lahtelaiset) voi löytyä niin upeita ja moderneja, ajan hermoilla olevia liikkeitä ja pukuja, kun taas Tampereella, Suomen kolmanneksi suurimmassa kaupungissa tuntuu hääpukuvalikoima olevan hieman jo aikansa elänyt. Kävimme Lahdessa siis kahdessa liikkeessä, Glamourissa ja Josefiinassa. Molemmat liikkeet olivat sekä valikoimiltaan että palveluiltaan todella korkeatasoisia. 

Glamour 

Glamourissa ei ollut itse myyjätär paikalla, vaan putiikkia piti pystyssä nuori nainen, joka ei erityisen perillä puvuista ollut. Tämän hän kyllä kompensoi iloisella mielellä ja loistavalla asiakaspalveluasenteella. Glamourissa oli todella kattava valikoima eri mallisia ja tyylisiä pukuja. Itse ihastuin heiltä löytyviin kepeisiin, melko suoralinjaisiin, tyllihelmaisiin pukuihin, mutta tajusin niiden olevan malliltaan minulle tyystin vääriä. Glamourissa oli myös aika hyvä valikoima ale-hintaisia pukuja, joista olisi voinut hyvällä tuurilla tehdä huikean löydön.  Pukuja ei saanut kuvata päällä, mutta itse myymälästä sain luvan napata pari kuvaa.

Glamourissa sovitin myös aiiiiivan ihanaa ja aivan liian kallista Blue By Enzoanin Jovita- pukua. Liikeessä ei saanut ottaa kuvia puvuista, joten kuvan puvusta lainasin Enzoanin sivuilta.


Yläosa oli liian koristeellinen ja lähes iltapukumainen omaan makuun, mutta tuo helma! Se oli niin kevyt, eteerinen ja kauniisti liikkuva. Siitä tuli sellainen olo, että teki mieli vain pyöriä ja tanssia. Taidan olla sitten kuitenkin aika rinsessa....voi ei.

Josefiina

Josefiinassa meitä palveli taasen todella ammattitaitoinen myyjätär, joka uskoakseni oli liikkeen omistaja. Hän oli alle 5 minuutissa perillä mitä minä haluan ja mikä minulle sopii. Valikoima oli todella monipuolinen, mutta painottunut kapeampiin pukuihin. Esim ballgown- mallia ei löytynyt kuin parin puvun verran. Jos etsit tyköistuvaa, tai ehkä hieman seksikästäkin pukua, voisi Josefiina olla oikea paikka lähteä sitä etsimään. 

Sovitin Josefiinassa merenneitohelmaista Lillian Westin pukua, jonka yksityiskohdat olivat aivan mielettömät! Puku oli itseasiassa kaikenkaikkiaan juuri sellainen mitä olen luullut haluavani. Josefiinassa sattui vielä olemaan Lillian West- designerviikko, eli olisin saanut puvusta vielä tuntuvan alennuksen. Mutta koska olen nainen, ja minulla on oikeus muuttaa mieltäni, päädyin siihen, että en haluakaan alkuunkaan tuonkaltaista pukua, vaan jotain aivan muuta! Hyvä minä! Teen tästä mekkoetsinnästä todella helppoa itselleni. Mutta kaiken tämän jälkeen päästään siihen lopputulemaan, että: tiedän mitä haluan! Vielä kun löytäisin sen. Se puvuista tällä kertaa. Kyllä se löytyy! 
 
PS. Muistakaa, että jos teillä on häihin liittyviä hankintoja tehtävänä, että tänään on Black Friday. Monissa kaupoissa ja nettikaupoissa on hulluna tarjouksia. Itselläni lähti jo pieni tilaus Zazzle- nimisen nettikauppaan. Esimerkiksi hääkutsut saa sieltä tänään puoleen hintaan. 

2 kommenttia:

  1. Onneksi vielä on aikaa, kyllä se oikea sieltä vielä vastaan tulee! Varasitko muuten tuonne Josefiinaan sovitusaikaa? Itsellänihän puku on jo kovaa vauhtia ompelijalla korjattavana, mutta silti mietityttää että oliko se nyt sittenkään the one... :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Mia! Minulta on mennyt tämä kommentti ihan välistä :) Varasin juu, ja sillon siellä ei ole ketään muita! :) Ai sä oot ostanu jo mekon?! Iiks! Joko on korjaukset valmiina??

      Poista