maanantai 14. marraskuuta 2016

Meidän häät kuviksi ikuistaa...

... nainen, jonka kuvat iskivät meihin täysillä.

Olimme selailleet kyllästymiseen asti eri valokuvaajien portfolioita. Kävimme läpi satoja kauniita kuvia: monien parien ihania tarinoita ja tärkeitä hetkiä. Silti se fiilis jäi puuttumaan. Mietittiin, että olisiko meidänkin mahdollista saavuttaa se tunne, jota monet hääparit hehkuttavat. Tunne siitä, että kuvat ovat tyylillisesti "juuri meitä". Ehdimme jo julistaa kyseisen tunteen myytiksi, kunnes päädyin kuvaajamme kotisivuille facebook- linkin kautta. Siinähän se oli, meidän hääkuvaaja! 

Laitoin hieman epäilevin mielin kuvaajalle sähköpostia tiedustellakseni hinta-arviota koko päivän dokumentaarisesta kuvauksesta. Olimme valmiita maksamaan kuvauksesta, mutta budjetissa oli silti pysyttävä. Kuvaajan antama hinta-arvio mahtui kuin mahtuikin budjettiimme, ja tästä sähköpostista alkoikin innostunut, lämminhenkinen keskustelu tulevista häistä ja toiveistamme kuvauksen suhteen. Paitsi, että tyylillisesti kuvaajan kuvat miellyttivät meitä, välittyi sähköposteista myös mahtava persoona, ammattilaisen näkemys ja asiakaslähtöinen ajattelutapa. 

Meidän häät tallentaa Annimaria Photography. Anni Huovila on suomalainen valokuvaaja, joka asuu ja työskentelee Australiassa. Kesällä Anni kuitenkin matkustaa mieluusti Suomeen kuvaamaan häitä. Kaikki tässä tekstissä käytetyt kuvat ovat Annin ottamia, ja julkaisen ne hänen ja kuvattujen luvalla. Lisää Annin ottamia kuvia löytyy hänen kotisivuiltaan. Hän löytyy myös facebookista ja instagramista

Kun lähdimme miettimään sitä meille mieleistä kuvien tyyliä, nousi esiin sanoja kuten: luonnollinen, moderni, lämmin, pehmeä, ja romanttinen. Mielestämme Annin kuvat ovat kaikkea näitä. 


Häihin liittyy paljon pieniä lämpimiä hetkiä ja rakkauden osoituksia. Näiden ikuistaminen on meille tärkeää. 


Potretti- ja ryhmäkuvissakin Anni on saanut upeasti tallennettua kauniita, luonnollisia ilmeitä ja tunteita ilman turhaa "pönötystä" :)Koska aiomme panostaa niihin pieniin yksityiskohtiin, toivomme saavamme ihailla työmme tulosta myös kuvista jälkikäteen.Hääparin potrettikuvissa ihailemme leikkisyyttä, liikettä, ja välittömyyttä. Toivoisimme, että meidänkin välinen rakkaus välittyisi kuvien kautta, ja voisimme palata siihen tunteeseen ja hetkeen vielä vuosien ajan.
Näitä kuvia katsellessa tulee sellainen fiilis, että ei malttaisi enää odottaa! Killian on työreissulla koko viikon, ja vietän viikon yksikseni ensimmäistä kertaa koko vuotena. Ikävä on kyllä kauhean ihana tunne.

xo11 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia, todella taitava kuvaaja teille tulossa! :) Etenkin nuo ryhmäkuvat ovat ihanan luonnollisia eikä lainkaan sellaista jäykkää pönöttämistä!

  VastaaPoista
 2. Wau, taitavan kuvaajan olette valinneet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva tunne kun itselläkään ei ole epäilystäkään valinnasta :)

   Poista
 3. Ah! Just tämmösistä tykkään itsekin. :) Joskus näkee oikeesti tosi jäykkiä hääkuvia, onko syy sitten kuvaajan vai yleisen tunnelman. :D Toi on jotenkin ihana, missä nuo miehet ovat rivissä. Niin aito!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se jäykkä tunnelma ainakaan varmasti kameran edessä rentoutumisessa auta :) Toivottavasti saataisiin meillekkin rento fiilis häihin!

   Poista
 4. Ihana Suvi! Halaisin jos pystyisin! Nyt en itsekään malta odottaa ensi kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii Anni! Haleja ja ens kesänä sitte nähään! :)

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia! Taitaapa vielä olla miun kotikylän tyttöjäkin tuo kuvaaja jos en ihan erehdy :)

  VastaaPoista