perjantai 30. joulukuuta 2016

Kirje lukijalle - Minulla on uutisia!

Hei rakas lukija,

Kirjoitan tätä kirjettä väsynein, mutta mahdottoman onnellisin mielin.

Olemme esittelleet irlantilaisille vieraillemme Suomea ja suomalaisia tapoja niin ahkerasti viime viikot, että koko arkirytmi on tyystin kateissa. Alle kahden viikon aikana olemme saunoneet, käyneet avaintouinnilla, mökkeilleet, rentoutuneet paljussa tähtitaivaan alla, eksyneet metsään, katselleet revontulia, grillanneet makkaraa kodassa, laskeneet pulkkamäkeä, luistelleet, rakentaneet lumilyhtyjä ja lumiukkoja, käyneet välipäivien aleissa, ja vierailleet Suomen suositummassa matkailunähtävyydessä Keskisellä.

Olen hädin tuskin ehtinyt katsoa puhelintani, saati avata tietokonetta. Olen palanut halusta päästä kirjoittelemaan sinulle. Nyt onnistuin varastamaan pienen hetken itselleni. Sain nimittäin hetki sitten aika huikeita uutisia ja minun oli aivan pakko päästä kertomaan niistä sinulle! Love me Do:n Jenni lähetti minulle sähkopostia, jossa hän kertoi, että blogini on äänestetty mukaan vuoden Hääblogi 2017 - kilpailun finaaliin.

Täytyy myöntää, että olin yllättynyt. Tiedän nimittäin, että blogini ei ole välttämättä kaikkien ammattimaisin tai visuaalisesti taidokkain. En omista järjestelmäkameraa, tekninen osaamiseni vaatii treeniä, ja blogin ulkoasun hiominen on ollut opettelua. Pyrin kuitenkin pitämään blogini silmää miellyttävänä, kiinnostavana ja helposti luettavana. Toivottavasti olet huomannut sen. Haluan kirjoittaa sinulle avoimesti ja rehellisesti lähestyvien häiden mukana tuomista ajatuksista ja suunnittelujen eri vaiheista.

Minua inspiroi bloggaamaan ajatus siitä, että ehkä sinä siellä jossain hyödyt tai inspiroidut kirjoituksistani jotenkin. Joka kerta kun saan sähköpostiin ilmoituksen saapuneesta kommentista, hymyilen leveästi. Kirjoittelehan siis kommenttikenttään takaisin minulle aina kun ehdit :)

Kiitos siis sinulle lukija, että seurailet hääsuunnittelujamme. Iso erityiskiitos myös sinulle, joka ehdotit blogiani vuoden hääblogiksi. Se on ihan uskomattoman iso motivaattori bloggauksessa kehittymiseen. Aion olla äänesi arvoinen.

Rakkaudella,

Suvi


Hääblogeja voit äänestää tästä linkistä. Äänestys päättyy 15.1.2017. Voittaja julkistetaan Love Me Do- messuilla Helsingissä 22.1.2016.

3 kommenttia:

  1. Onnittelut sinullekin ehdokkuudesta! :) minun mielestäni onnistuneeseen blogiin ei vaaditakaan järjestelmäkameraa tai älytöntä teknistä osaamista vaan tärkeintä on juurikin kirjoitusten sisältö. Mielestäni blogisi on niin visuaalisesti kuin sisällöltäänkin tosi kiva!

    Ihanaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
  2. Onnea ehdokkuudesta ja ihanaa alkanutta vuotta! :)

    VastaaPoista