maanantai 23. tammikuuta 2017

Bling bling- kaasot?


Tilasimme kaasojen kanssa heille vähän mekkoja kokeiluun!

Olemme katselleet Asokselta heille asuja epäsäännöllisen säännöllisesti syksystä saakka. Siellä on tosi kiva valikoima mekkoja, mutta valitettavasti koot menevät todella nopeasti. Kaaso L soitteli mulle pari päivää sitten hirveällä touhotuksella, että NYT äkkiä koneen ääreen.  Asokselle oli tullut iso valikoima etsimämme kaltaisia mekkoja, joista oli vielä kokoja jäljellä. Salamannopeasta sivuille surffauksesta ja ostoskoriin klikkailusta huolimatta en saanut tilattua kaikkia haluamani malleja. Aika hyvä kattaus valikoima tilaukseen kuitenkin lähti.

Tarkoitus on siis etsiä mekot, jotka ovat yhteensopivia mutta erilaisia. Tykkään kovasti siitä ajatuksesta, että kaasot saavat pukeutua heidän vartalotyyppiinsä ja persoonallisuuteensa sopivasti, eikä heitä yritetä väkisin tunkea samaan muottiin. Yhtenäistä ilmettä tavoitellaan joko yhdistävällä värillä tai tyylillä. 

Kuvissa muutamia kokeiluun lähteneitä mekkoja.  

Linkki kuvan mekkoon
Linkki kuvan mekkoon
Linkki kuvan mekkoon
Linkki kuvan mekkoon
Linkki kuvan mekkoon

Väri mekoissa oli mauve, eli tuollainen tumma nude. Mekot ovat aika koristeltuja, mutta kyllähän jokainen kaaso ansaitsee vähän kimallusta! ;) Kimallus on vain siinä mielessä haastava juttu, että se saattaa näyttää tyylikkäältä tai mauttomalta. En malta odottaa että pääsen näkemään mekot livenä ja tyttöjen päällä. Jos mekot sattuisivatkin olemaan ihan kamalia, niin onneksi Asoksella on ilmainen palautusoikeus. 

Sitten aivan toisesta asiasta tähän loppuun. Olimme tosiaan ihanalla viikonloppureissulla Helsingissä / Porvoossa.  Kyllä kannatti lähteä. Tuntui siltä, että viikonloppu puhdisti pään epämääräisestä stressistä ja moskasta. Voin ehdottomasti suositella Haikon Kartanoa rentoutumiseen. Kylpylärakennuksessa sijainnut hotellihuone ei ollut siitä glamourimmasta päästä, mutta se oli siisti ja siellä oli kaikki tarvittava. Kylpyläosasto oli pieni, mutta muutoin aivan ihana! Allasosasto oli valaistu tunnelmallisesti, ja siitä oli sellainen karsastamani kylmä ja kliininen uimahallifiilis kaukana.

Kartanossa tarjoiltu aamupala on myös pienen ylistyksen arvoinen. Nappasin pari kuvaa aamupalan jälkeen kun kävelimme takaisin kylpylärakennukselle. Oli kyllä mahtavan kaunis aamu.
Love Me Do:ssa keskityin Killianiin, kiertelyyn ja ihan vaan olemaan hetkessä. Tein tietoisen ratkaisun pitää bloggaaja- minäni poissa häätapahtumasta ja puhelimeni laukussa. Eli jos haluat fiilistellä tapahtuman tunnelmia, käy lukemassa vaikkapa Never Say Never - blogin Susannan tai I said Yes - blogin Lauran Love Me Do - kokemuksista.

Vuoden hääblogi-kilpailun voitto ei osunut omalle kohdalleni, mutta kiitoksia kaikille äänensä antaneille, ja onnea Janinalle, Tiialle ja Outille! :)

Vuoden kaupallinen hääblogi: Makea Hääblogi
Vuoden uusi hääblogi: Naurakaa hupsutelkaa ja suudelkaa
Vuoden hääblogi: Kiss, Love & Get Married


8 kommenttia:

 1. Oi ihania mekkoja! :) Ite bongasin, että Vilaan on tulossa ihania kaason mekkoja, varmaan käydään sitten keväällä sovittelemassa tyttöjen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi! Tänään olisi tarkoitus hakea mekot postista, jännääää :) Kuulostaa hyvältä teidän suunnitelmat! Pitääpä tutustua myös itsekin Vilan mallistoon, jos nämä eivät olekaan hyviä.

   Poista
 2. Voi miten ihanana näköisiä mekkoja! Toivottavasti ovat myös luonnossa kivoja ja sopivat kaasoille hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mekin tykättiin kuvissa, mutta livenä oli vähän erit! Pitäisi siitäkin pieni postaus pian tehä ;)

   Poista
 3. Kauniit mekot! Tykkään ajatuksesta, että kaasojen persoona ja erilaisuus huomioidaan ja silti heidät tunnistaa samaan häätiimiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin määki! Itsekin jos olisin kaasona, niin tykkäisin että sais laittaa päälle jotain omannäköistä :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Meinasin ostaa tuon ihan itselleni juhlakäyttöön :D

   Poista