tiistai 17. tammikuuta 2017

Romanttinen Love Me Do-viikonloppu

Heipsan!Tulevana viikonloppuna, eli 21.-22.1.2017 järjestetään Love Me Do (January Fair)- häätapahtuma Helsingissä. Viime syksynä osallistuin kyseisessä tapahtumassa hääblogimittiin, mutta tapahtuman muu anti jäi kaikessa siinä hässäkässä, kiireessä ja jännityksessä vähän välistä. Voit palata minun viime syksyn Love Me Do- tunnelmiin tästä. Päätettiin Killianin kanssa, että mennään tänä vuonna kaksin, että saadaan mahdollisimman paljon kyseisen häätapahtuman tarjonnasta irti. Skippailen tällä kertaa siis blogimiitin, mutta paljon terkkuja muille bloggaajille, ja toivottavasti törmätään kuitenkin! Tulen ainakin seuraamaan vuoden hääblogikilpailun tuloksia. 

Matkaamme Helsinkiin lauantaina ja viemme meidän Zina-koiran veljelleni ja hänen avokilleen hoitoon. Siitä ajellaan sitten Porvooseen. Viime syksy ja talvi ovat olleet melko stressaavia ja kiireisiä, ja Rooman- reissun jälkeen ei olla edes ehditty miettiä matkustamista. Päätimme nyt sitten ottaa vapaasta viikonlopusta kaiken ilon irti, ja yhdistämme tähän häätouhuun pienen hemmottelupäivän. Yövymme Haikon kartanossa (tai itseasiassa budjettitietoisesti kartanon kylpylärakennuksessa) Olen kuullut, että Haikko on suosittu hääpaikka sekä hääyön viettopaikka. Voin kertoa reissun jälkeen mitä tykkäsimme paikasta!

Kuva Haikon kartanon facebook- sivuilta

Sunnuntaina matkataan sitten aamusta takaisin Helsinkiin katsastamaan Love Me Do:n messutarjontaa. Kävin läpi listaa esillelaittajista, ja vaikutti siltä, että se olisi kasvanut entisestään viime vuodesta! Laskin, että esimerkiksi naisten hää- ja juhlapukuihin liittyviä yrityksiä on messuilla 28!  Miesten juhlavaatteita ja juhlapukuvuokrausta esittelee tapahtumassa 5 yritystä.

Koru- ja/tai kultasepänliikkeitä tapahtumasta löytyy yli 20kpl. Kauneusalan yritysten lukumäärä oli myös samaa luokkaa.  Myös hääsuunnitteluyrityksiä näytti olevan edustettuna. Palveluitaan esittelee mm minulle jo hieman tuttu Toscanan tuuli, jonka kanssa olin yhteydessä silloin, kun pohdin häitä ulkomailla. Itselleni uudet tuttavuudet ulkomailla häitä järjestävistä yrityksistä olivat Produktori Oy ja Staila Design. Molemmat näyttäisivät tarjoavan hääsuunnitteluapua häiden järjestämiseen Espanjassa, Produktori myös Virossa. Silloin kuin harkitsimme häiden järjestämistä ulkomailla, olisin ollut tosi mielissäni, jos olisin häämessuilla päässyt juttelemaan ihmisten kanssa, jotka järjestävät häitä Espanjassa, sillä se oli meille yhtenä vaihtoehtona mielessä. 

Lisäksi tapahtumassa näyttäisi olevan  todella laaja skaala pääkaupunkiseudun pitopalveluita, joiden pisteiltä löytyy toivottavasti jotain pientä maistettavaa, mums. Samoin pääkaupunkiseudun juhlapaikat ovat laajasti edustettuna. Luonnollisesti messuilta löytyy myös viihdealan osaajia,  somistuspalveluita tarjoavia yrityksiä sekä häävalokuvaajia. Polttaripalveluita esitteleviä yrityksiä oli valtavasti, jopa yllättävän paljon. 

En ole ihan varma mitä me odotamme saavamme tapahtumasta irti, sillä meidän hääjärjestelyt ovat jo niin hyvällä mallilla, että kauhean monta uutta palveluntuottajaa emme enää tarvitse. Luulen, että lähdemme lähinnä fiilistelemään, ideoimaan ja nauttimaan häätunnelmoinnista. Ja eihän sitä tiedä minkä huikean "tää on pakko saada meidän häihin"- idean, jota emme edes tienneet tarvitsevamme, saatamme sieltä napata.

Lisää infoa Love me do:sta löydät tästä linkistä.

PS. On muuten pakko sanoa, että jotenkin tämä vuoden vaihtuminen on realisoinut sen, että ne häät ovat oikeasti tulossa! Minulla oli jopa tulevaa päivää miettiessä ensimmäisen kerran perhosia mahanpohjassa tällä viikolla. Killiankin on alkanut ottaa häät oma-aloitteisesti puheeksi. Väittäisin jopa, että ensimmäistä kertaa tässä 1,5 vuoden hääsuunnittelujen aikana.

Pidimme myös kaasojen kanssa pientä hääpalaveria sunnuntai-iltana. Tällä hetkellä polttavin puheenaihe on heidän mekkojen etsiminen. Teimme listaa myös muista asioista, joita pitäisi pikapuoliin hoitaa. Kutsut olisi tarkoitus saada viimeisteltyä ja tilattua tällä viikolla. Myös seurakuntaan tulisi olla yhteydessä, ja tiedustella soveltuvatko valitsemamme kappaleet kirkossa soitettaviksi. Killianin tehtävälistalla on löytää meille hääauto. Lisäksi sellainen pikkujuttu täytyisi selvittää, että minkälaisia dokumentteja hän tarvitsee Irlannista voidakseen mennä Suomessa naimisiin.

Eipähän ainakaan hommat lopu kesken... :)

2 kommenttia: