keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Meille tulee drinkkibaari!

Nyt on se on varmistettu, meidän häissä herkutellaan drinkeillä!


Lautasliinat: Etsy.

Mistäs tämä ajatus lähti? Kirjoittelin teille lokakuussa Bright and Knight- häätapahtuman jälkifiiliksistä. Postaukseen voit palata tästä. Eksyin tapahtumassaa jutuille Feelya Promotionin ständille.

Tuolloin kirjoitin näin: 

"Feelyalta on mahdollisuus tilata toteutuksia, missä suunnitellaan halutun teeman ympärille baarin somistukset ja drinkit. -- Jos meidän budjettimme antaa periksi, olisi ajatuksena laittaa pystyyn pariksi tunniksi drinkkibaari, jossa olisi tarjolla esim sulhasen ja morsiamen nimikkodrinkit... :) "

Innostuin näin budjettitietoisena morsiamena siitä, että Feelyan antama hinta-arvio drinkkibaarille oli kilpailukykyisempi, kuin muutaman muun häihin tilattavan baaripalvelun, mitä olin googletellut. Toki drinkkibaari on ekstrakulu jonka voisi välttää esimerkiksi tekemällä itse boolin ja muutoin pitäytymällä tölkkijuomissa. Mutta kesäilta, järvi, terassi ja raikas coctail kuulostivat sen verran lyömättömältä yhdistelmältä, että emme kyenneet luopumaan ajatuksesta.

Hauduttelimme asiaa hetken, ja päädyimme lopulta laittamaan Iinalle viestiä. Hän muistikin minut tapahtumasta, ja pääsimme nopeasti yhteiseen säveleen toiveistamme drinkkibaarin toteutuksen suhteen. Päätimme tehdä Feelyan kanssa pientä yhteistyötä, eli pääsen kirjoittelemaan teille rehellisesti siitä miten drinkkibaarin suunnittelu heidän kanssaan sujuu.Tapasimme tänään Killianin kanssa Iinan ja hänen harjoittelijansa kahvikupposen äärellä. Tarkoituksena oli keskustella toiveistamme drinkkien ja baarin somistuksen suhteen. Meillä oli paljon ideoita ja toiveita, joita emme ehkä olleet erityisen hyvin vielä Killianin kanssa keskenämme keskustelleet. Sanoinkin Iinalle, että me nyt "oksennamme" kaikki ideat ja ajatukset, ja onnea sitten vaan niiden setvimisessä jonkinlaiseksi suunnitelmaksi.  Hän ei kuitenkaan ollut tästä moksiskaan, vaan sanoi saaneensa ylös tosi hyvin kaiken tarvitsevansa, ja lupasi lähettää meille muutaman vaihtoehtoisen drinkkilistan, joista voimme sitten valita mieluisimman. Näistä sitten Iina tekee meille ostoslistan, jonka otamme matkaan Tallinnan juomienhakureissulle.


Tällä hetkellä drinkkibaarin suhteen on sovittu/päätetty:

- Listaan tulee 4 alkoholillista ja 2 alkoholitonta kesäistä drinkkiä.
- Jäät ja jäähileet hoidetaan, eli meidän ei tarvitse murehtia niistä.
- 2 baarimikkoa tulee hoitamaan baaria 4 tunnin ajaksi.
- Baarimikot hoitavat lisäksi lasien korjauksen pöydistä, tyhjien tölkkien keräilyn, ja muun yleisen juomatarjoilun sujumisesta huolehtimisen baarin aukioloaikana.

Janohan tuossa suunnitelmia tehdessä tietysti tuli, joten taidanpa ottaa näin pikkulauantain kunniaksi ansaitun lasin viiniä ... ;)

x


4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan superhyvältä! Minä ainakin vieraana innostuisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiva! Itsekin olen innostunut! :D

   Poista
 2. Meillekin tulee! Baarimikosta ei tosin vielä tietoakaan mutta kai me joku löydetään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siistiä! Kiva että joku muukin suunnittelee moisia :) Joko on drinkkilista tehty? :)

   Poista