perjantai 2. kesäkuuta 2017

Mun polttarit!

Arvatkaas kenellä oli viime viikonloppuna POLTTARIT! Nämä kemuthan tulivat minulle kyllä ihan täytenä yllätyksenä. Kaasot ajoivat meidän talon pihaan yhdeksältä perjantai-iltana ja toimittivat minulle kirjeen, jossa kerrottiin polttareiden starttaavan seuraavana aamuna. Kirjeessä listattiin pakattavia tavaroita, ja annettiin muita valmistautumisohjeita. Matkassa oli myös sekä skumppaa ja suklaata. Minulla kesti monta tuntia sisäistää, että ne polttarit tosiaan ovat seuraavana päivänä. 

Tämä oli kirjeistä ensimmäinen, jonka tytöt toimittivat kotiovelle perjantai-iltana. Samannäköisiä mystisiä kirjeitä ilmestyi polttaripäivän aikana lisää, ja ne sisälsivät aina vihjeitä seuraavista agenttitehtävistä...

Aamulla minua tultiin koko polttariporukan voimin hakemaan kirjeen kertomana aikana. Yhtäkkiä oli talo täynnä naisia joista osaa en ollut nähnyt kuukausiin, osaa jopa yli vuoteen! Siitä tuli samaan aikaan sekä todella hämmentävä että aivan mieletön tunne: Kaikki nämä ihmiset ovat täällä ihan minua varten. Polttareiden teema selvisi nopeasti. Päiväni agenttina! Kaasot lukivat minulle kirjeen, joka antoi hieman osviittaa tulevasta päivästä.

   --- Avioliitossa täytyy toisinaan olla aikamoinen salainen agentti. --- Päivän aikana harjoitamme päättelykykytaitoa, hiomme tunto- ja makuaistiasi sekä testaamme viettelytaitojasi....

Tästä suunnattiin autoilla kohti tuntematonta. Itse polttariohjelma oli myös itselleni täysi yllätys. Olin esittänyt toiveen jostain "tyttömäisestä", "hemmottelevasta" ja "rentouttavasta". Mitäs näistä adjektiiveista tulee mieleen? Ei varmaan ensimmäisenä ampuminen? Ei minullekkaan, mutta sitähän me lähdettiin ensimmäisenä aamutuimaan tekemään! 

Ilmeisesti tytöt halusivat keksiä jotain mitä itse en vättämättä ensimmäisenä arvaisi, ja siinä he kyllä onnistuivat! En tiedä mikä niissä aseissa on niin pelottavaa, mutta jännitin sitä touhua kyllä aivan mielettömästi. En kuitenkaan onnistunut ampumaan ketään. Toisaalta, en kyllä onnistunut erityisen hyvin ampumaan yhtään mitään. En myöskään siis sitä taulua. Luulen että siinä taisi olla jotain vikaa.

Osuin kymppiin! Sormella.

Päivä jatkui tyttöjen vuokraamassa Forenom- huoneistossa, jossa pöydät notkuivat heidän valmistamiaan ruokia ja tarjolla oli myös valtava valikoima erilaisia juomia. Sain tehdä hieman irlantilaishenkistä olutmaistelua silmät sidottuina, ja luonnollisesti tunnistin, että mikä oluista oli Guinness... 

Kaikki polttariporukasta olivat tuoneet mukanaan jonkin esineen, joka jollakin tapaa kuvasi heitä. Ruokailun ohessa sain arvailla, että mikä esine kuuluu kenellekin.  Tässä sentään olin itseasiassa melko hyvä. Oli mukava päästä kertomaan hieman polttariporukan ihmisistä tämän yhteydessä enemmän. Kaikki kun eivät olleet toisiaan aiemmin tavanneet. Tämä oli tosi hauska leikki, jota suosittelen kyllä polttariohjelmaa miettiville. 

Tytöt olivat panostaneet ruokaan aivan mielettömästi!

Erityishemmotteluna huoneistolle saapui jalkahoitaja, joka teki minulle pehmeät ja kauniit kesävarpaat! Sitten saunottiin ja tehtiin hieman morsiussaunataikoja. Saunan jälkeen kaasoni laittoi hiukseni. Kun tuli pukeutumisen aika, sain vastauksen ihmetykseeni siitä, että miksi pakkauslistassani ei oltu mainittu iltavaatetusta. Vaatteni oli nimittäin valittu etukäteen. Puin päälleni melko rohkean pitsibodyn ja sen päälle punaisen mekon, joka ei paljon jättänyt arvailun varaan. Tulevana rouvana, eli varsinaisena siveyden sipulina pistin kylläkin kaason ompelemaan hieman mekon halkiota kiinni ja kaula-aukkoa ylemmäs.  

Ilmeisesti tässä on esittelyssä kaasoni taiteilemat kiharat.

Tästä jatkoimme syömään ravintolaan, jonne meille oli tilattu ihan mielettömät ruoat valmiiksi. Ruokailun jälkeen suuntasimme vielä drinksuille, josta ilta taittui sitten tanssimisen merkeissä. Illan herkistävin hetki oli se, kun aamuyöllä taksi heitti minut huoneistolle jossa olimme aiemmin viettäneet aikaa, ja siellä olikin yllättäen Killian odottamassa! 

Kaasot pitivät minusta kyllä koko päivän niin hyvää huolta! Itselleni oli aluksi todella vaikea olla passattavana ja hääsättävänä, mutta päivän mittaan aloin rentoutumaan ja nauttimaan päivästäni prinsessana! Vai agenttina? Prinsessa-agenttina? Jos satutte lukemaan tätä rakkaat kaasot, niin vielä iso kiitos! <3 

Toivottavasti teillä muillakin on ollut, tai tulee olemaan yhtä mahtavia polttaripäiviä. xox

1 kommentti:

  1. Ihanat polttarit!!!
    Pitää vinkata tästä omille kaasoilleni, että tästä vois ottaa suuntaviivoja :D
    Hauskaa, että laitoit heidät ompelemaan halkiota ja kaula-aukkoa ylemmäs :'DD

    VastaaPoista